• 27892
    hukuk bilmek, spordan anlamak gerekir tahkim cezalarını verebilmek için. bir oyuncunun cezaya konu olan yaptığı hareketi nedir bilmek gerekir. daha da evvelinde ofsayt nedir, hakem nedir, ne işe yarar, yaptığı hareketin futboldaki karşılığı nedşir, bu tür davranışlar neyi anlatır, her şeyi bilmen gerekir. terimlerden anlaman lazım. profesyonel futbol disiplin kurulunda ofsayt nedir bilmeyen adam var mıdır? vardır, ben biliyorum. peki bu bilmeyen adam neden üye olur? ben size şöyle söyleyeyim. seçilenlerin kriteri, eğer yukarıdan gelen karara, emre hiç bakmadan, sorgulamadan imza atabiliyorsan, seçilebiliyorsun. böyle de bir olur mu, olur. başka türlü açıklayamazlar. volkan babacan'a neden bir maç, diğerlerine beşer maç ceza geldiğinin başka türlü izahı yok. öyle değilse başka hiçbir şey söylemeyeceğim. bunu da söyleme, şeytan demirkol, bilmem ne ıvır zıvır şeyler. sizin içinize sindi mi volkan'ın sahada olması?

    ha bu konuda şöyle bir şey de var. yaptığının cezasını çekecek herkes. volkan da, başkası da. bu cezayı, tff disiplin kurulundan önce başakşehir disiplin kurulu verir. verdiler, ama nasıl verdiler, gördük onu. peki oldu mu böyle? adalet timsali böyle mi şimdi peki? ne farkınız kaldı? biz barış getirdik, iyi yönetimiz, bilmem ne.

    merak ediyorum, babacan milli takıma çağrılacak mı? milli takım heyeti de bu kararla hemfikir mi? yok, çağırırlarsa volkan babacan'ı bu hareketten dolayı, volkan demirel'i de çağırmalılar.

    mehmet demirkol
App Store'dan indirin Google Play'den alın