resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 908
    muhtemelen 2015'te hatırlı abilerinin ricası üzerine dursun özbek'in rakibi olmak yerine çekilmeyi tercih etti. "bunu ondan isteyenler kimlerdi, adnan öztürk inat edip seçimlere girse başkan olamaz mıydı" sorularının cevabını bilemiyorum. fakat gerçek olan bir şey var ki 2014'te galatasaray iflas etti. bunun üzerine liseliler arazileri değerlendirmeye karar verdiler, bunun için hem sorgusuz sualsiz güvenebilecekleri hem de gayrimenkulleri değerlendirdikten sonra sorun çıkarmadan gidecek birine ihtiyaçları vardı. ayrıca bu kişinin malum sebeplerden dolayı devlete ciddi manada yalakalık yapması gerekecekti.

    adnan öztürk akıllı davrandı ve bu topa girmedi. ateşten gömleği dursun giydi, hem kendisi yandı hem de galatasaray'ı yaktı. maalesef yakmaya bir yıl daha devam edecek.

    adnan öztürk söylediği gibi gerçek bir galatasaraylıysa dursun'u o koltuktan bir an evvel indirmek için elinden geleni yapmalı. artık galatasaray'ın kaybedecek vakti yok. bir sene sonra o koltuğa oturduğunda kulüpte geri döndürülemez hasarlar oluşmuş olabilir.

    adnan öztürk artık beklememeli, harekete geçmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın