• 27876
    başakşehirli futbolcuların a spor muhabirine saldırması ve sonrasında futbolcuların ilgili muhabirle buluşup çiçek vermesi hakkında,

    görüntü şu, http://gss.gs/ydV

    “sevgili meslektaşımız kalkıyor rize’den buraya geliyor. onlar sana gelsin, sen niye geliyorsun? genel tavrı gördünüz mü? ben volkan’ı gayet efendi bir çocuk olarak bilirim. böyle bir havalar, bir kibir… emre, bu yaptığımız da örnek olsun’ falan diyor. ya kibre bak. adama saldırmışsın, 5 kişi yerde tekmeliyorsun sonra da televizyonun karşısında geçip ‘bunu da kimse yapmaz ha’ diye bir kibir gösterisi. bun nasıl tiksinç bir tavır. insan nasıl bu kadar kibrin içine düşebilir. kimsin kardeşim sen bu kadar kibirli olabilecek! adam da üstelik yanında oturuyor o sırada. insan bu kibre kendini nasıl kaptırır? bunlara sorsan hepsi de çok inançlı çocuklar falan. ya kibirden büyük günah var mı dünyada… biraz normal bir insan olduğunuzu türkiye cumhuriyeti vatandaşı olduğunuzu, sizin de sorumluluklarınız olduğunuzu hatırlayın. ‘bu yaptığımızı da kimse yapmaz’ diyor. tabii yapmaz 5 kişi bir adama saldırır mı? allah ıslah etsin.”

    mehmet demirkol

    her zaman sallıyorum, simdi hakkını vereyim. bu konu hakkinda cesaretle konustugu icin tebrik ediyorum ama bu kendisinin sinsi oldugu gercegini degistirmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın