• 601
    galatasaray taraftarının hakettiği yönetimdir.
    [biçim]
    yazının bundan sonrası aşırı objektiflik ve taraftar profili hakkında bilgi içerir. fanatikseniz ve objektif bakamıyorsanız okumayınız.
    [/biçim]

    galatasaray taraftarının biz çok büyük klübüz biz şöyleyiz böyleyiz mastürbasyonu yaptığı zamanlarda başa gelmiş ve gerçekleri bir bir ortaya dökmüş yönetimdir. 2 şampiyonluk alınca muazzam bir hale gelen sanki çöküş yaşamayacakmış gibi pembe rüyalar gören taraftarın karşısına gerçekleri çıkarmıştır. galatasaray klüp tarihinde her zaman 1.liğe oynama kültürü olan bir takım olmadı. bütün sezonları inceleyin 1. olamazsa zaten 2-3. de olamayacaktır. kaldı ki bu kültür türkiyede sadece fenerbahçede vardır. 1.olamazsa daima zirveye oynarlar. neyse konuya geri dönelim.

    2 şampiyonluk ve ardından gelen cl çeyrek final, 2.tur zafer sarhoşu yaptı taraftarı ve kendini bir anda olağanüstü bir takım olarak gördü. oysa baktığınız zaman öyle bir durum yok. sen hala avrupada küçük takımlardansın. 1 kere kupa filan aldın 20 yıl önce diye kimse seni dünyanın en iyi takımı yapmıyor. işte bizim taraftarın öyle bir egosu var ki sanki 50 yıldır her sezon cl de başarı elde eden bir takım ilk defa 2 yıl kötü sonuç alıyor. ilk defa başarısız oluyor gibi. terim öncesi 2 yıl var ondan önce ki şampiyonlukta 1 yıl var arada. ondan önce 6.lık var. neyse demem o ki her zaman kötü dönem oluyor ama taraftar böyle birşey istemiyor niye çünkü dünyanın en büyük takımı. hiçbir oyuncuyu beğenmez daima hayatında 1 kere dahi izlemeyip transfermrkt'te görüp istatistik kasmış gençleri ortaya çıkarır bunları alın der. sonra genç adam gelince nolur bunu mu aldınız amk. rodriguez örneği var veya carole örneği var. genç veya ucuz alırsın tutmaz yada 1 sezon kötü oynar satın amk. çünkü kafa farklı çalışır taraftarda. galatasaray büyük takım bize bu adamlar yakışmaz sadece transfermrkette istatistik baktığı adamı gerçek hayatta görse şarkıcı zannedeceği adamları önerir.

    işte bu yüzden bu taraftara bu yönetim müstahak. gerçekten bunu hakediyor bu taraftar. ne tribünde ortak ses çıkarabilen ne sosyal medyada örgütlenebilen ne de store gelirleri düşsün de belki sesimizi anlarlar diyen bir taraftar yok. sadece lafta şu gelsin gelmedi mi yönetim istifa. bu gitsin gitmedi mi yönetim istifa. sabri başlığında sabri hala övülüyor 1 yıl önce herkes gitsin diyordu al sana taraftar işte. arkadaşım o adam gitmediyse iyi oynasa bile övmeyeceksin eğer övüyorsan sözleşme imzalayınca ağlamayacaksın. zamlı sözleşmeler, komisyonlar var. hangi dönemde olmadı hepsinde vardı. devlete biat etmiş yönetim ünal aysal dışında herkes biat etmedi mi. hatta ünal aysal dolaylı olarak biat etti abdurrahim il. anlatmayın bunları boş yere. çünkü şampiyon olurken takım saraya çıkınca diğer takımların resmini koyup dursun rte ile görüşünce eleştirmekle olmuyor.

    yemeye ve galatasarayı bitirmeye devam edebilir yönetim. maksimum önce ki zamanlarda olduğu gibi 2-3 sene sürecek sonra tekrar takım toparlanacaktır. her zaman ki senaryo buydu. ama artık fark var. çünkü taraftar kendini büyük takım olarak görüyor. çünkü taraftar kendisini yine dev aynasında görüp oyuncu beğenmiyor. eskisi gibi değil durum. fatih terimin kurduğu 11'i şu an toplayıp aynı yaşta olsunlar tudor böyle 11 kuracak desen taraftar elmander bize yakışır mı golü yok der ama gider freddy adu'yu önerir çok golü var diye. melo altın bidon almayın der yerine gider de jong önerir. neden çünkü isim daha önde.

    taraftar kendisini boy aynasında görme olayını bitirince bu yönetim zaten gidecektir. sen herkesi eleştrip bize yakışmaz bu adam yok böyle şöyle dedikçe duracaklardır. çünkü bu sezon daha iyisini alıcaz diyip oyalayacaklardır. ibrahimoviç gelicek diyip 3 ay nasıl isim üzerinden kendini tatmin ettiyse taraftar yine aynısı olacaktır. o 3 ay boyunca ibra gelmesin şu alınsın diye kimse birşey dedi mi ? yada ulan orta saha eksik götümüze mi sokcaz o kadar maliyetli adamı dediniz mi ? yada gidip transfermrkt filtrelerini sezon sonu serbest maaş 2m altı oyuncu diye arattınız mı ? siz inanmaya devam edin bu yönetim kalmaya devam etsin çünkü hakediyorsunuz. gidin store indirimlerini takip edin komisyon alan dursun yönetimine de geçirin ondan sonra. maç bileti alın sonra yönetim istifa bile diyemeyin stadda. sen önce taraftar ol. 2 hafta maça hiç gitme bu asparagas isimler üzerine düşme store'lara uğrama bakalım dursun 1 hafta kalabiliyor mu.

    neyse sonuç olarak böyle taraftar bulmuşum ohh mis. 2milyon veririm 2 hafta iyi oynarsa 2 fazla 1.5 olsa olurdu dedirtirim. yada direk unuttururum nolcak at ortaya isim oyalansınlar. işte sen böyle taraftar oldukça dursun gidip ahmet gelir ne farkeder. sen sadece lale devrinin geri gelmesini beklersin. o devir tabi ki tekrar gelir 2 yıl sürer gider yine aynı terane çünkü tarih tekerrürden ibaret.

    baştan edit: genel düşüncelerdir ve kişisel düşüncedir. bu taraftar grubu diye adlandırdığım grup içine kendimde dahildir.
    edit: yanlış bilgi düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın