resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1502
    ortalık yıkılıyordu burada "çalıştırsın eşekleri" diye. sonra olay "hocaya ihanet ediyorlar"a döndü. şimdi ise diyecek söz kalmadığı görülmüştür umarım.

    insanlar zannediyor ki biz kendisine sneijder'i oynatmadığı için kızıyoruz. alakası yok. sneijder kesilebilir. herkes kesilebilir. ama sen bazı oyunucları (semih, yasin, selçuk) hiç kesmiyor adeta inat edercesine sahada rezilleri oynamalarına rağmen 90 dakika kenara almıyor ama diğer taraftan ilk fırsatta bruma, sneijder, podolski, linnes gibi oyuncuları kah kesiyor, kah abuk subuk zamanlarda diğerleri dururken oyundan alıyorsan adaletsizsin demektir. iki iki daha dört. tartışmanın anlamı yok.

    takımda 1 sene daha kalmak adına sürekli bir yerlere yaranmak için iş yapan hocadan hayır gelmez. bu yüzden kariyerli hoca önemlidir. adam doğru bildiğini uygular. başarısız olursa ona göre eleştirilir. ama takımda kalmak için bir tur futbolculara, bir tur yönetime, bir tur taraftara yaranmak adına hamleler yapar üstüne bir de liderle 5 puan farkı olan takımı alıp 15 puan geri götürürsen her türlü tepkiyi çekersin. işin de biter.

    tudor'un seneye bu takımda kalması intihardır. tekrar söylüyorum. eğer kalırsa bu sezondan daha kötü olacaktır. abuk subuk transferlerle takımı dolduracaktır ahmet bulut ile birlikte. yönetim zaten dünden razı bu işe. seneye ilk 5'i bile ararız.

    doğru yaptığı hiçbir şey yok mu? yok valla, kusura bakmayın. abuk subuk taktik denemeler, adaletsiz kadro seçimleri, hak edenler dururken hak etmeyenlere verilen cezalar, ofansif ya da defansif çalışılmış hiçbir şey olmaması vs. işte 2-3 maç 3-4-3 oynattı, boylu poslu ve bizim millete göre karizmatik durduğu için diye conte filan ilan edildi bir de. conte görse ağlardı herhalde sinirinden.

    "kendi kadrosunu kursun" diyenlere de gülüyorum. kaç oyuncu alabilecek galatasaray bu sezon devre arasında? 5 mi? 6 mı? olsun olsun 8 olsun. gidenleri filan düşününce yine işe yaramazlar kalıyor takımda zaten. 8 tane ilk 11 oyuncusu alıp seneye çok koşan, basan, ısıra ve iyi top oynayan bir takım yaratacak öyle mi? kusura bakmayın ama polyanna bile bu kadar iyimser olamaz herhalde.

    seneye kalırsa olacakları şimdiden yazayım: takıma ahmet bulut ile garip adamları dolduracaklar. komisyonlar havada uçuşacak. takım sezon başındaki maç takvimine göre biraz iyi başlayacak sonra çöküşe geçecek. ilk devreyi liderin 5-6 puan arkasında bitirirse tudor ikinci yarıyı görecek ve en geç mart ayında kovulacak. yok zaten fark 10 puanlara çıkarsa devre arasını gördüğüne şükredecek. sonra da aldırdığı abuk subuk adamlar elimizde patlayacak. 3'er 4'er yıllık sözleşmeleri ve garip maaşları nedeniyle bir yere de yollayamayacağız. bu kısır döngü devam edecek.

    artık yeter diyorum ben. yeter. bu kaçıncı döngü? prandelli - hamza - denizli - riekerink - tudor. yahu prandelli'yi devre arasında gönderten taraftar şimdi "tudor'a 1 sezon daha sabredilsin" diyor. bu nasıl bir mantıktır?

    yönetim ve futbolcular zaten rezil. ama tudor da sağolsun üçgeni tamamlamayı başardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın