resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1498
    `galatasaray futbol takımı` teknik direktörü..

    şimdi burada futboldan gerçekten çok iyi anlayanlar var, okuyorum; onlar kendisinin teknik durumu hakkında daha iyi bilgi veriyorlar, o yüzden işin o kısmını geçiyorum..

    şimdi biz kendisini neden aldık? karabükteki başarılı sonuçlarından dolayı mı, twitter'da habire pompalanmasından mı ben gerçekten emin değilim.. hatta hazır böyle bir rüzgar varken taraftarın gazını almak gibi de bir avantajı da vardı, kimse kimseyi kandırmasın şimdi..

    kötüdür diyemem, umarım çok iyi bir hocadır, takımımızın çapına münasip bir teknik direktör olmasını dilerim..

    ancak şimdi ikinci konuya geliyorum ki işte bu asıl kritik konudur; gelecek sezon takımda kimler olacaktır, kimler gelecektir - gidecektir, nasıl bir hazırlık kampı yaşanacaktır, bunları kendisinin belirlemesine izin verilecek midir, verilmeyecek midir? mesela yönetim kurulundan şuradan buradan telkinler gelecek midir? eskaza kötü sonuçlarla sezona başlanacak olunursa arkasında durulacak mıdır?

    bunları yapmayacaklarsa dünyada kendini çok daha fazla kanıtlamış bir ismi getirmek de bir işe yaramayacaktır zira.. eğer kendisinden memnun değilseler, ya da bu alanı kendisine açmayacaklarsa rica ediyorum ligin bittiği gün göndersinler, başkasını bulsunlar, bunun için gene twitter'a bakabilirler, öyle bir durumda sosyal paylaşım sitelerinde mutlaka yeni bir isim öne çıkacaktır..

    ha kendisinin çapını da bana göre taktikleri vs..'si değil, etraftan kendisine etki etmek isteyenlere olan tavrı belirleyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın