resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1461
    sadece dursun özbek gibi bir başkan ile bu takıma teknik direktör olabilirdi. aynen hamza, denizli ve riekerink gibi. normal standartlarda bir başkan ve yönetimle bu takımda teknik direktörlük yapmak için başvurusunu bile almazlardı.

    sapla samanı ayıralım. dursun özbek malumunuz. ama tudor ondan bağımsız olarak takım içinde net şekilde adam kayırıyor. biraz dürüst ve cesur bir gazeteci çok kolay şekilde tudor ile ahmet bulut arasındaki bağı söküp çıkartabilir ortaya. ben evimde, televizyondan görebiliyorsam bunu; biraz didikleyen her gazeteci çıkartır.

    tudor çok kötü bir teknik direktör. galatasaraya hayatının fırsatıydı. burada kalmak için yaranması gereken herkese yaranmaya çalışıyor. yazın güya kendi kadrosunu kuracak çünkü. ne komisyonlar ne komisyonlar. zaten sistem hazır kulüpte. herkes yiyor. biraz da tudor ve ahmet bulut yesin, fena mı? açın bakın dünyanın en iyi teknik direktörleri listesine. kaç tane doğu avrupalı teknik direktör var? neden yok? yugoslav ekolü demiyor muyuz? eee hani? düşünün biraz neden diye. neden bu adamlar uzun yıllardır büyük takım çalıştırmamış doğru düzgün? neden şu an herhangi bir büyük takımın hatta üst/orta düzey takımın başında bile doğu avrupalı bir teknik direktör yok? varsa da yani bir elin parmakları kadar belki.

    önce yönetime sonra da takım içindeki ihanet çetesine yaranmaya çalıştı. sonra baktı ki işler b*ka sarıyor, taraftara şirin gözükmek adına geri adım attı. bizim taraftar da iyi niyetli, zannetti ki adam bir şeyler deniyor.

    dursun rezil bir kadro kurdu. başına da beden eğitimi hocasını getirdi. tamam da bu takım öyle ya da böyle 2 kupa almıştı. 3 kupa alan hamza uğruna bütün takımı satmaya kalkışanlar gık demedi riekerink için. halbuki ikisi de yetersizdi. ikisi de bu takıma teknik direktörlük yapamazdı. ama riekerink takımı bıraktığında liderin 5 puan gerisindeydik. şimdi oldu 12 puan. bjk bu hafta kazanırsa 15 olacak. eh insaf.

    mıy mıy futbol oynuyorduk riekerink ile. ama oynuyorduk. iyi ya da kötü. bir şeyler vardı sahada. tudor geldi, takımın resmen altını üstüne getirdi. elimizde 3-5 tane adam akıllı futbolcu var zaten. onları da oynatmamaya, mobbing yapmaya başladı. ama riekerink'in el süremediği adamlara o da el süremedi. hatta gitti her maç 90 dakika oynattı.

    kadronun kötülüğü filan onlar başka konular. riekerink bu takımla 20 maçta 5 mağlubiyet almış. tudor daha 8 maçtan 4 mağlubiyet aldı. 2'si kendi sahamızda bjk ve fener derbisi.

    tudor bu takımın teknik direktörü olamaz. hele hele gelecek sezon da onunla devam etmek filan tam intihar. dursun kötü ama tudor da kötü. dursun gitsin ama tudor da gitsin. bu takımda olmayı hak etmeyen herkes gitsin arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın