resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 1994
    dünyanın en iyi iki futbolcusundan biri. uzun bir süre en iyisi dedim ama bir real madrid taraftarı olmama rağmen messi' nin daha iyi olduğunu kabul edenler kervanına katıldım sonunda.

    ikisini canlı canlı hele bir de aynı dönemde izlemek muazzam bir şey, keyfini çıkartıyorum. zaten son zamanalrda bu 3. dünya ülkesinde olan bitenlerden sonra iyice taktım bu keyif çıkarma olayına. her andan keyif almak için aranıyorum adeta ya neyse.

    yalnız messi' nin olsun kendisinin olsun ilk fırsatta delice eleştirilmeleri bir yandan hoşuma gidiyor. bu adamlara olan saygım ve işlerindeki başarılarına olan hayranlığım artıyor çünkü. michael jordan' ın enfes bir sözü var; ''herkes bir gün michael jordan olmak istiyor. oysaki ben her gün michael jordan olmak zorundayım'' messi ve ronaldo isen de her maç messi ve ronaldo olmak zorundasın işte. bu baskıyla başa çıkabilmek muazzam. evet, elbette messi' nin, ronaldo' nun müthiş yardımcıları var; bale, marcelo, neymar, iniesta vs. ve unutmamak gerekir ki basketbol tarihinin tartışmasız en iyisi jordan' ın da çok ciddi yardımcıları vardı. ama bu efsanelerin karşılarında da onları durdurmak isteyen dünyanın en iyi teknik adamları, takımları ve defans oyuncuları var. messi olsun ronaldo olsun sadece yerel liglerdeki orta sıra takımlara karşı değil, bayern' e, juventus' a, chelse' ye, barcelona' ya, real madrid' e karşı da en iyi olduklarını ispatlamak zorundalar. ve çoğu zaman tekrar tekrar ispatlıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın