• 10317
    sanırım 16 nisan 2017 tarihinde sözlükte ağzından salyalar saçarak millete cahil, leş, yavşak diye hakaret savuranları günün ilk dakikalarında evlerinden alınmışlar. diktatörlük çabuk geldi dikkat ederseniz :(

    şaka bir yana da, gerçekten güzel entry'ler de gördüm. keşke sayıları bu kadar az olmasa. yukarıda bahsettiğim entry sahipleri dışında herkes birlikte yaşamak zorunda olduğumuzun farkında. kimse hayır diyenin karısına göz dikemez. o göz oyulur. bunu diyen bir tane şerefsizin teki. yine kimse evet dedi diye de denize dökülemez. adamı denize dökerler. bunu diyen de şerefsizin teki. bu kafadakilerin azınlık olduğunu umuyorum.

    oraya buraya ağlayanları da anlayamıyorum. cumhuriyete sahip çıkanlar hayır demiş de faso fiso. diyarbakır'da hayır diyenin umurunda mı sizce cumhuriyet veya atatürk ilkeleri? cumhuriyet olduğu yerde duruyor. demokrasi olduğu yerde duruyor. aynı şekilde pek çok bölgede, pek çok seçmen değişen anayasanın farkında olmadan sırf rte için evet oyu verdi. yine pek çok bölgede, pek çok seçmen sırf rte nefreti yüzünden hayır oyu verdi. çok da derin anlamlar çıkarmaya gerek yok buradan. zaten diktatör denilmiyor muydu? 'bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler'. adem demirci'ye selamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın