resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1351
    valla ben henuz elestirmek istemiyorum zira 11 nisan 2017 galatasaray basaksehir macinda takimimizin yedigi gollerin hepsi tamamen sacmalik, tamamen yeteneksizlik. fakat sikinti takimin isabetli sut bile cekememesi. bunu sadece iki adamin yokluguna baglamak ise bir o kadar kucuk dusurucu. koskoca galatasaray sadece sneijder ve podolski'nin ayagina bakiyorsa sictik. bu kadar diyorum sictik, bu kesinlikle normal bir sey degil. ha onlar olsa sonucun degisecegini de sanmiyorum.

    fakat ortada gercek bir problem var. tudor takima geldiginde kayseri macini kazandigi takdirde liderle farki 2'ye indirip haftaya kendi sahasinda besiktasi yenerek liderlik koltuguna oturma sansi vardi. takim ara sira duzelme sinyalleri verse de basaksehir macindaki rezil oyun gelecege dair umutlarimi sondurmedi desem yalan olur. fakat cok kararsizim su an. buyuk handikaplarla geldi, tamamen farkli bir oyun anlayisi enjekte etmeye calisti sezon ortasinda. bilmiyorum kendisiyle ilgili bir fikrim yok gercekten. kalmali mi gitmeli mi onu bilmiyorum fakat yonetim degisirse kendisinin takimda kalma ihtimali oldugunu dusunmuyorum.

    edit: kayseri macinda takimin basinda riekerink varmis, her neyse rize macini kazandigi takdirde evimizde bir besiktas maci oynayacaktik ve farkin 2'ye kadar dusme ihtimali vardi. fakat biz butun sezon boyunca her virajda arabayi sarampole yuvarladik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın