• 2411
    (bkz: boykot var)

    yaklaşık bir senedir hiçbir şey almadığım mağaza. almak istesem de, alınabilecek ürün zaten yok. bir bu seneki parçalı formayı beğenmiştim onu da almadım.

    şu ara boykot ayağı var. ama eğer mevcut, dursun aydın özbek yönetimi istifa ederse, yeni yönetim, tüm gsstore'u silmeli, hatta ismi de atmalı ve yeni bir marka yaratmalı. gsstore markası çok yıprandı. galatasaray'a yakışmayan bir hizmet anlayışı var ve itibarsızlaştı.

    gsstore yerine isim bulmakta pek zorlanılacağını zannetmiyorum. gsstore'dan daha iyi bir marka yaratılmakta da zorlanılacağını zannetmiyorum.

    benim gönlümde (bkz: gala) diye bir marka adı vardı. hatta, nacizane bir hayalperestlikle biraz çalışma da yapmıştık bir zaman. sadece, bir ürün satış noktasından çok, taraftarın toplanıp sosyalleşebileceği, maç izleyip çay kahve içebileceği ve direkt olarak kulübe gelir sağlayacağı bir konseptti. yani butik store gibi bir şeydi.

    arkanızda koskoca galatasaray markası var. türkiye'nin en önemli 10 kurumu içinde, galatasaray tarihi, lisesi, üniversitesi, adası, eğitim vakfı vs. arkasında 10 milyon ile 30 milyon arasında bir insan potansiyeli mevcut. bu potansiyeli kullanmak için ne yapıyoruz?

    siz kalkıp sadece istanbul'daki taraftarınız için bir şeyler yapmaya kalkıyorsunuz. doğaldır, bir istanbul takımıdır ama yalnıştır. galatasaray, türkiye'deki potansiyelini değerlendiremediği gibi, yurtdışındaki, özellikle orta doğu, kuzey afrika ve arap yarımadasındaki potansiyelini kullanma konusunda gecikmiştir. bugün real madrid'in, barcelona'nın, juventus ve özellikle man united'ın girmediği arap pazarı yok. düşünün bunlar müslüman ülkeler ve bu ülkelerde üzerinde haç bulunan arma ile forma satıyorlardı bu adamlar. real madrid, daha yeni armasından haç kaldırdı.

    bunlar ta efsane faruk süren başkandan sonra süregelen bir yanlışlar silsilesi. şu an doruk noktasındayız. her yerden zarar veriyoruz.

    kendilerine nacizane önerim. ürünlerinin çoğu kaliteden yoksun. tişört kesimi günün modasından uzak. göz zevkinden yoksun. eğer, öneri kabul ediyorlarsa, "kaft"ın tişört kesimini ve tasarımlarına bakabilirler. en azından, ürün çeşitliliği için ufukları biraz genişleyebilir. memento olarak kullanılabilecek ürün yok. hepsini çöpe atmasınlar da, yardım kampanyaları için göndersinler. içinde metin oktay parçalısı gibi nadide bir parça var çünkü. hem böylece kulübün formalarını yabancı topraklarda kimselerin üzerinde görür mutlu olur, sanal bir mastürbasyon yaparız.

    daha çok yazarım da, neyse.

    boykot var, tamam eyvallah da, bizim boykotumuz, ta ne zamandan beri var. nurettin kantarelli'den sonra forma hariç bir ürün aldığımı hatırlamıyorum ki...

    düzeltme: anlatım bozuklukları düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın