resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1311
    10 nisan 2017 başakşehir galatasaray maçını izleyemedim. fırsat bulduğum ilk anda skora baktım ve 2-0'dı. hemen ardından merak edip kadroya baktım ve sağlam bir kahkaha attım. kadroya muslera'dan sonra ilk yazılacak iki adamı yedek bırakmış. sanırım hafta içi kıran kırana geçen antrenmanlar öncesi dinlendirmeyi uygun gördü. hala inatla selçuk'tan medet umuyor. bir de dalga geçer gibi 3-0'dan sonra sneijder ve podolski'yi oyuna alıyor. adanaspor maçını referans alarak takımın sneijder'siz daha iyi olduğuna ciddi ciddi inanmış. o maç için selçuk-josue ikilisi idealdi, ama aynı ikiliyi başakşehir karşısında oynatırsan o 4-0'i sana tersten yazarlar. biz de adana maçında oynanan futboldan ümitlendik. ama o maç üzerinden sistemini kuran adamın galatasaray ile değil teknik direktör, taraftar olarak bile işi olmamalı.

    gelişine sıcak bakmasam da hiçbir zaman ümitsiz olmadım. eldeki kadrodan ve yönetimden dolayı kendisini eleştirmeyi de hep haksızlık olarak gördüm. ama şu maçla gördüm ki bu kadroya ve yönetime yakışan teknik direktör kendisi.

    bir de acaba bu adam gelsin diye ortalığı birbirine katanlar kendisinin gerçekten herhangi bir maçını izledi mi yoksa sadece bizden ve beşiktaş'tan puan alınca gaza mı geldiler diye merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın