resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1188
    3 nisan 2017 galatasaray adanaspor maçının 76. dakikasında 4-0 öndeyken ve büyük ihtimal ile kazanacağımız maç sırasında bu satırları yazmak istedim.

    kendisi en hafif tabir ile kukladır. fazlası değil.

    kendisi bu maçta "sisteme uymadığı için" sneijder'i kesmiştir. neremle güleyim şaşırdım. sen kimsin? hangi sistemin var? hangi dizilişi benimsedin? geldiği günden beri takım deneme tahtasına döndü. bir gün 3-4-3 diğer gün 3-4-2-1 diğer gün 4-4-2. daha birbiri ile alakalı bir dizilişin yok ortada bir de gelmiş "sistem" diyorsun. ufak at öyle yiyelim kardeşim.

    dursun özbek denen vasıfsız bu sene sonu sneijder'i satacak. çünkü paramızı yedirdiği serdar'ı, ahmet'i, tolga'yı eren'i ve birçok vasıfsızı doyurması lazım. daha ahmet bulut ile anlaşan yasin'e zam yapması lazım. sabri'nin de sözleşmesi bitiyor. ona yeni kontrat vermemek olur mu, olmaz. malum bunları yapmak için elinde "değerli" olan 4 oyuncun var. podolski'yi sattın. sneijder'i satacaksın. para hala yetmezse önce sıra bruma'ya sonra muslera'ya gelir.

    peki gelelim plana. öyle bugünden direk satarsan olmaz. bir şekilde taraftarın gazı alınması lazım. bizim taraftarın gözünü boyamak 3 yaşındaki veledin gözünü boyamaktan daha kolay. lig sonuncu, geleden 4 gidenden 5 yiyen takıma karşı "sisteme uymuyor" diyerek sneijder'i oynattırmazsın. hop "bakın sneijder sisteme uymuyormuş gördünüz mü 5 attık :)". hatta çok büyü ihtimal önümüzdeki hafta oynayacağımız 10 nisan 2017 başakşehir galatasaray maçında sneijder ile başlar ve puan kaybedince de, "bakın sneijder oynadı, kazanamadık, sisteme uymuyor :(" denir. siz, büyük futbol uleması taraftarın vereceği tepki tahminime göre babaannemin* vereceği tepki ile eşdeğer olur. sonra yolcudur abbas bağlasan durmaz.

    kendisinin maskesi ise 2017 kasım ayında düşer ama iş işten çoktan geçmiş olur.

    çok yaşa dursun çok yaşa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın