• 66
    biliyorum bizler yazmaktan sıkıldık, yine bizler okumaktan sıkıldık ancak aynı konuları açsak olmuyor, açmasak olmaz.

    selçuk, yasin, semih... gerçekten sıkıldım lan sizden. basın gidin bu takımdan. kimse vefadan falan da bahsetmesin bana birbirimizi kırmayalım gece gece.

    sen, keşke şampiyonluk maçında sivasspor'a attığın mükemmel golden sonra futbolu bıraksaydın. efsane olarak kalsaydın. ben 10 yıl sonra geriye baktığımda bu rezil performansların aklıma gelmeyecek mi ?

    sen, keşke 1-2 maç ekstra katkı verdikten sonra kendini ronaldo sanmasaydın. haddini bilerek oynayan rotasyon oyuncumuz olsaydın, gözümüzün nuru olsaydın.

    sen, keşke ujfa ayrıldıktan sonra şaşkın ördek gibi ortada kalmasaydın. mancini döneminde o ışığı vermeseydin de senden ümidi erken kesseydik.

    josue, rodrigues ve ahmet hariç takımımızın gram zevk vermediği maç oluyor efendim. izleyip moralinizi bozmayın. ailenizle, çocuklarınızla vakit geçirin. kendiniz için iyi bişeyler yapın bu maçı izlemek yerine.

    moruq bilmiosun antrenmanlar falan süper biraderim takım 120 km koşuo artık :(

    koşacaksınız lan tabi. ben miyim futbolcu. siz koşacaksınız. siz yorulacaksınız. ooooo takım koşuyor artık demek mevzu değil. evinde adana'ya 45 dakikada bariz kaleci hatasıyla 1 gol atabilen takım benim galatasaray'ım değil.

    adam olun, formanızın hakkını verin. size diyorum selçuk, sabri, semih, cavanda, yasin ve diğerleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın