resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4985
    galatasaray'ın 4 yıllık şampiyonluk periyodu ve arka arkaya gelen avrupa başarılarından sonra, fenerbhaçe'nin başında kendisi değilde 1 oy farkla kendisine kaybeden vefa küçük olsaydı büyük ihtimalle şu an galatasaray türkiye'nin bayern münih'i falan olacaktı. genç kardeşlerimiz pek bilmezler ama galatasaray ciddi manada rakiplerine fark atıyordu o dönemler. şimdi ismini hatırlayamadığım bir spor yazarı tvlerde çıkıp "galatasaray'ın üst üste 5 defa şampiyon olması engellenmeli, ligde büyük adaletsizlik doğuyor" tarzı açıklamalar yapacak duruma gelmişlerdi. böyle bir ortada başkandı aziz. galatasaray'ın tek büyük olduğu bir ortam.

    şike vs olaylarını bir kenara bırakırsak adam ne yapıyorsa cidden fenerbahçe için yaptı. illegal çabaları haricinde, bu kadar fanatik ve kendi takımına aşık bir başkan keşke bizde de olsaydı. ölü olan fenerbahçe bay-bayan basketbol takımlarını diriltti. avrupa'nın en iyi takımları konumuna soktu. tesisleşme açısından kulübe çağ atlattı. futbolda da fenerbahçe'nin rüyasında göremeyeceği adamları transfer ettirdi. taraftar ürünlerinde ve taraftarın ürün almasında çok etkili oldu. derbi maçlarında kendi sahasında 4 yiyen fenerbahçeyi, kendi sahasında derbi kaybetmez duruma getirdi ve öyle yada böyle galatasaray'a da, beşiktaş'a da çok hengameler çıkardı. iki kulüple de uğraştı. gerek transfer piyasasında olsun, gerek illegal olarak olsun çok zarar vermeye çalıştı ve verdi de. kendisinin tek dezavantajı kulun bir adaletsizliği varsa, allah'ın da bir adaleti olduğunu unutması. yaptığı çoğu sinsilik elinde patladı.

    bu başarılarının arkasında galatasaray'ın kazandığı avrupa ve süper kupalarını pazarlayamamasının, başarılarının ötesine geçememesinin ve kibirlenmesinin de payı var elbet. ama öyle yada böyle galataaray'ı da, beşiktaş'ı da çok zor duruma soktu aziz yıldırım. fakat dinsizin hakkından imansız gelirmiş misali fikret orman'a tosladı. şimdi uğraşsın dursun.

    düzeltme: sefa sirmen demişim yanlışlıkla, adamın muhabbetini yaparsak bir saat gayet normal. veda küçük olarak düzelttim. murattemur'a teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın