• 731
    sakatlıklar ile başı bayağı dertte.

    son yapılan idmanda, phil jones ve chris smalling'in de west bromwich ile yapılacak premier lig maçı* kadrosunda olmayacağı şokunu yaşarken, üzerine tuz biber olacak haber de juan mata'nın sakatlığı oldu. hadi jones ve smalling'in sakatlıkları neyse, 10-15 gün içerisinde geçebilecek türden ağrılar olmasına rağmen, mata'nın sezonu kapattığı haberleri ortalığı salladı. bir kasık sakatlığından bahsediliyor ve mata'nın, en iyi ihtimal ile 40 günlük bir süre sonrasında takıma dönmesi bekleniyormuş.

    jose mourinho, bir sonraki maça götürebileceği maç kadrosuna bir kişiyi daha dışarıda bırakabilecek, ki o da muhtemelen bir sonraki idmanda sakatlanacak olan yeni talihli olacaktır!

    kırmızı şeytanlar'ın elinde kalan sağlar şu şekilde: david de gea, sergio romero, joel pereira, matteo darmian, antonio valencia, marcos rojo, timothy fosu-mensah, eric bailly, daley blind, axel tuanzebe, luke shaw, michael carrick, marouane fellaini, ashley young, marcus rashford, jesse lingard, henrikh mkhitaryan, anthony martial, wayne rooney
App Store'dan indirin Google Play'den alın