• 267
    galatasaraylı tepki gösterir, bağırır, küfreder, sağı solu dağıtır ama galatasaraylılığı askıya alamaz, zaten askıya almak fiili bile aslında askıya alamamaktır. birşeylere tepki göstermektir.

    bir insan babalığını, anneliğini askıya alabilir mi çocuğu yaramazlık yaptığında?

    takım sevgisi insanın kendi çocuğunu sevmesi gibidir. ne yaparsa yapsın asla bırakamaz anne baba çocuğunu. çünkü bilir ki bir bakışı bir gülüşü tüm o siniri, yorgunluğu siler götürür. şu cümleleri çok duyarsınız anne babalarda " bizim çoçuk hiç uyumuyor, mahvetti bizi, çok yaramaz vs vs." ama kimse "çok yaramaz çocuk bu, büyüyünceye kadar, uslanana kadar yurda vereceğim" demez, diyemez, çünkü*çocuk sevgisi budur.

    galatasaray bizi az mı üzdü? az mı dilediğimiz şeyleri yapmadı. az mı kızdırdı?

    bizi sinirden uykusuz bıraktı. biz tüm gün heyecanla maçın başlamasını beklerken futbolcular pres bile yapmadı. boşa giden paralara, kaçırılan fırsatlara kahrolmadık mı? içtiğimiz içkilerin her bir yudumda o olmadı mı?

    ama bizi sevindirdi de. uykusuz da bıraktı, soğuklarda mutlu mesut evlere giderken içimizi ısıtan da oydu. ** 700 euroya kombine kiralayalım dediklerinde yok ben maçı seyredeceğim diyenler de bu taraftardı.*

    galatasaray çocuğumuz gibi, ne yaparsa yapsın bırakılamıyor.

    söyleyinsenize bana, kiminiz bırakabildi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın