• 556
    dik durun yahu dik durun. ünal aysal yönetiminden feyz alin biraz. nasil insanlarsiniz? bastakiler islerine geldi mi, millet de millet, aman da demokrasi, aman da milletin iradesi, islerine gelmedi mi yok fetöcüleri desteklemek, yok yönetim aksiyon gostermeli.

    arkadasim, bak "genel kurul, uyeler fikri hur bir sekilde kulube en fazla katki veren futbolcularin ilisigini kesmemek icin ret oyu vermislerdir. ki fetö ile iliskili olan ama kulube herhangi bir katkisi bulunmayan diger fetö sorusturmasi kapsaminda suclanan kisileri ihrac etmistir. sportif basarilarla, kisilerin supheli oldugu suclar birbirinden ayridir. sucun sahsiligi ilkesi geregi de galatasaray kulubunun munferit uyelerinin isledigi suclar galatasaray kulubune mal edilemez. bu hususta fetö ve benzer örgütlerin karsisinda her zaman durdugumuz, hatta ve hatta 7 düvele karşı savaştigimi donemde tum ogrencileri askere giderek sehit olan ve o sene mezun vermeyen galatasaray kulubunun bu konulardaki duyarliligi asikardir. ki haklarinda kesinlesmis bir hukum bulunmamakla birlikte, mahkeme karariyla hukum kesinlestiginde otomatikman uyelikleri dusecektir. bu ulke demokratik bir hukuk devleti ise genel kurulda uyelerin bireysel olarak ortaya koydugu tercihler genel kurulun cogunlugunu olusturdugunda demokrasiden soz edebiliriz, yonetimin buna ragmen tek basina karar almasi otokratik bir yonetim anlayisidir ve cogunluk iradesinin zittina tekabul eder. bu sebeple ilgili karar hakkinda hukuki surecler sonuclanmadan yapilacak herhangi bir husus bulunmamaktadir."

    seklinde aciklama yaparsan, kimse gik diyemez. hadi afiyet olsun beyler. yiyin, aksirincaya, tiksirincaya kadar yiyin. ben de ne anlatiyorsam, hukuk diyorum, demokrasi diyorum,hak diyorum, suc diyorum, sahsilik diyorum. populistler sizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın