• 266
    aşırı tepki ile söylenmek istenenin aslının göz ardı edildiği ya da bilerek edilmeye çalışıldığı eylem.

    "galatasarayla ilişkimi koparırım" söyleminin altında "bana ne galatasaray'dan, ben keyfime bakarım" yatıyorsa tepkiler doğru. ama diğer taraftan "galatasaray'daki bu yönetimsel zaafiyetin bitmesi için pasif olarak tepki gösteririm" denmek istiyorsa bu da arada kaynatılmamalıdır.

    galatasaray taraftarı bu yönetime ve bu yönetimi seçip, bira edenlere tepki göstermelidir. bu da statta bağırarak olmaz. olmuyor. olmayacak da. maça gitmemek, ürün almamak, galatasaray yönetimine zaman ve para kazandıracak her türlü davranıştan uzak durmak an itibariyle verilebilecek en doğru tepkidir.

    ama sizler "stada gidip bağıralım" dediğinizde işler öyle olmuyor. görüyoruz işte sucukçuları. senelerdir böyle bu. rahmetli özhna canaydın ve adnan polat döneminde de böyleydi. hep aynı teraneler okundu. "tepkimizi statta gösterelim, takımı yalnız bırakmayalım, sinirimizi yönetim kulübe değil" vb. gibi söylemlerle özhan canaydın 6 yıl başkanlık yaptı. adnan polat ise stat olayı ve ibra edilmeme olsa taraftarı bir yerine takmayacaktı.

    neden? çünkü tepki göstermiyoruz. statta 90 dakika "başarılar gelir geçer" ve "saldır galaaatasaray" deyip maç bitince "yönetim istifa" diye cılız cılız bağırmakla bu iş olmaz. olmadı. olmayacak.

    şu an galatasaray'a sahip çıkmak için maçlara gidilmemesi, kulübe maddi ve maneiv kazanç sağlanmaması gerekiyor. bu kadar basit. diğer türlüsü saçma bir destek oluyor çünkü. galatasaray'a sahip çıkmak istiyorsak sevgimizi kalbimize gömüp işe yarayabilecek bir tepki göstermemiz lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın