resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3274
    ilginç olanı riva ve florya'nın peşkeşine onay veren genel kurulumuzun hakan ve arif'in kulüpten ihracına onay vermemesi.
    ulen madem bu kadar dirayetliydin, bu kadar muhalefete cesaretin vardı, o zaman o satışa niye izin verdin? kimse kimseyi kandırmasın galatasaray genel kurulunun iradesi uzun zamandır kontrol altında. bu adamlar normal şartlarda ne dursun özbek gibi bir başkana tahammül ederler, ne de galatasaray'ın mal varlıklarını sattırırlar. sattırsalar da böyle büyük bir oy oranıyla kabul ederler. olm bokuyla kavga ediyor bunlar ulan... yani bizim camianın normali hakan ve arif'in ihracına hayır demektir. çünkü mantıklı mantıksız her şeye muhalefet eden insanlardan oluşuyor karar mekanizması... messi'yi size verelim mi bedavaya diye sorsalar hayır der bu adamlar. galatasaray'ın adı galatasaray olarak kalsın mı diye sorsalar büyük muhalefetle kabul edilir öneri. e o zaman ya çok sağlam yemlendiler de riva ve florya'nın satışına öyle bir oy oranıyla izin verdiler ya da çok sağlam tehdit edildiler.

    ihraçları gerekli miydi hakan ve arif'in? umrumda değil. zira özellikle hakan'ı ben seneler önce ihraç ettim zihnimde. ne zaman galatasaray'a atıp tutmaya başladı, o zaman üzerine çizgiyi çektim. yarın hapse mi girerler, kandırıldıkları mı ortaya çıkar aklım ermez. benim umrumda olan genel kurulun yalakalığı bile tam becerememesi. madem bir artistlik hakkın var bu baskıcı rejime, riva ve florya'da kullanıp kulübün geleceğini korusaydın ya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın