resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8779
    yabancı karşıtı değilmiş. bunu hamzaoğlu'na söyleseniz güler heralde. adam kendi ağzıyla söylüyor hazır yabancı almaktansa hazır yerli almayı tercih ederim, hep onlar mı kazanacak biraz da bizim evlatlarımız kazansın diye.

    evet umut, burak, sabri sevdalısıydı. "burak'ı üzmeyecek forvet arıyoruz" bu da kendi ağzından açıklaması. çok iyi oynayan podolski'yi her maç sonrası eleştirip umut şöyle mücadele ediyor, böyle mücadele ediyor diyen de kendisi. sağ bek aldırmayan da kendisi.

    bruma ispanya mevzusu: gören de hamzaoğlu bruma'yı ispanya'ya gitsin de kendisini geliştirsin diye gönderdi. "bruma gitsin orda kendini geliştirsin, bizde sinan'ı burda oynatalım" sonuç ne ? sinan yerine umut oynadı.

    bilal transferine lafım yok, kendi oyuncusu çalışmak isteyebilir. sıkıntı şurda senin melo varken bile 2 tane ortasahaya ihtiyacın varsa gidip de ilk olarak bilal'i alamazsın öyle bir lüksün yok. jem karacan konusunda demedi mi bu adam "yav kemik gibi antreman sertliğini arttırıyor" diye. 50 bin euro da para verildi o vitaminsize. boştayken alsaydı bursaspor'a niye almadı ?

    melo gitti kendisini aramayız o bölgede hakan balta'yı kullanırız diyen adamı savunmak için yalan yanlış argümanlar kullanılıyor hala.
App Store'dan indirin Google Play'den alın