resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8777
    tam ben yazmayı düşünüyordum da yazmış bir yazar dostumuz.

    "ben yerli oyuncuyu kadroma katmakta çekinmiyorum. hatta hazır bir yabancı almaktansa yerli oyuncuyu almayı tercih ediyorum."

    şimdi bu açıklamaya bakalım. tamam, yerli oyuncuyu kadrona katmaktan çekinmeyebilirsin. bu normal bir durum. ancak, yerli oyuncu senin başında olduğun takımın yapısına ne kadar uygun mesela? kendisi 4-2-3-1 sisteminde oynamayı tercih ediyordu, onun üzerinden bakalım bu duruma.
    4'lü savunmanın bek pozisyonlarını oynayabilecek yerli kaç tane oyuncu var? sadece galatasaray'dan bahsetmiyorum, transfer yapacak olalım kaç tane türk var bu pozisyonda galatasaray'ın hedeflerine ulaşabilecek seviyede? aklınıza 2 isim geliyor değil mi? birincisi caner erkin, ikincisi gökhan gönül. stoper, birisi kesici diğeri markajcı iki stoper alalım desek kim var abi türk bana bir hatırlatsanıza? semih kaya mı? ahmet çalık mı? aldık, ne veriyor? yada serdar aziz mi? 5 maç oynadı adam ya, muazzam devamlılık. devamlı sakat yani. kim var abi başka isim verin bana lütfen.
    orta saha. bu sistemde orta sahalarından birisi top kesici diğeri de topu oyuna sürücü olsun tamam. hadi oyuna sürücü kolay, alalım desek türk isim var burada. en kötü kendisinin can yoldaşı bilal kısa var. beğenilmeyen oğuzhan olur, beğenilmeyen selçuk olur, beğenilmeyen alper olur. olur da olur, var bu pozisyon. top kesici? hürriyet gücer. 2. isim yok, en azından türk olarak benim aklıma gelmiyor. ha hamit vardı prime zamanında ama o da 2 sezondur bizde serdar aziz devamlılığında oynadı. ozan tufan mı top kesecek orta sahamız?
    kanat. volkan şen - yasin öztekin vb. türevleri. al birini, vur ötekine. gökhan töre diyenler olacaktır, gitti gördük ingiltere'de nedir durumu bilen var mı? ki silahlı falan muhabbetleri olan adamı mı tercih edeceğiz hazır yabancı yerine?
    10 numara. allah saklasın. yerli bir futbol beyni sahada takımı yönetecek. 1 tane geldi öylesi bu ülkeye, sergen. ki o da at - avrat vb. derken kendini yiyip bitirdi. "bayern beni izlemeye gelmiş, ben de harika oynadım o maçta. sonra özel hayatımı araştırmışlar, almadılar" adamın kendi ifadesi ya. arda diyelim peki hadi onun da dünya görüşünü - şımarıklığını vs. bir kenara bırakıp. eh işte. bir tek hakan çalhanoğlu yazabiliriz ki onu da bu ülkeye zaten getiremezsin.
    forvet. burak ve umut var diye mario gomez'i reddedip "5 milyon istediler" diye açıklama yapan adam bu. dahasını söylememe gerek var mı? "umut kadar kim çabalıyor?" açıklamasını yapan hamza değilmiş gibi davranmayalım artık, lütfen!

    konusu açıldığında savunan arkadaşlar "vizyonunuz imkanlarınızla sınırlıdır" diyorlar. kimse kusura bakmasın da benim vizyonum imkanımla sınırlı olsa, o imkanı gidip de jem paul karacan'a harcamam. bilal kısa'ya harcamam. vizyonum eğer imkanımla sınırlı olacaksa, galatasaray formasının bu ligde ne olursa olsun ilk 3'e oynayabileceğini kabul etmek gerekir. buna göre isim bulursun. soruyorum sizlere, jem paul bu takıma layık adam mıydı? bu olacaksa benim imkanlarla sınırlı vizyonum fransızcamın kusuruna bakmayın da s***** öyle vizyonu!

    ha diyeceksin ki 3 kupa. fenerin başında ismail kartal var, beşiktaş zaten menemen'e talim, diğerleri palazlanamamış bu sezonki kadar kim şampiyon olacaktı abi? lig mi tescil edilmeyecekti? o sezon kaç tane maçın 1-0 bittiğine bakalım mı? yahu o 3 kupanın birisi bursaspor süper kupa maçı. izlerken kanser oldum. o sezonun gidişatı o maçtan belliydi, hamza hamzaoğlu devre arasını göremez dedim ve göremedi. kahin olmaya, aman çok futbol bilmeye gerek yok. dünyadan her hafta 2 maç izle zaten görürsün.

    teneke bağlayıp gönderdiğimiz jan olde riekerink'de 2 kupa aldı abi, onu da mı savunalım? ki onun artısı hamza hamzaoğlu'ndan fazlaydı. en azından basın toplantılarında, gördüğü her mikrofonda bizi deli etmiyordu.

    son olarak kendisi açıkladı, bu adam fenerli. evet. oku burayı da oku değerli kardeşim, her seferinde unutuyorsun oku da kazınsın hafızana bu adam fenerli.

    tam yerini buldu, hiç ellemeyin. osmanlıspor'da yeniçeri çoktur. yeniçeri ağası olarak yeni görev yeri hayırlı olsun. bizden uzak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın