resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8773
    arkadaşlar kimse hamza hamzaoğlu kovulurken skor açısından başarısızdı, o yüzden kovuldu demiyor. hamzaoğlu olduğu sürece, takımın her geçen saniye ileri değil geriye gideceği belliydi. çünkü 3 kupa almasına rağmen transfer sezonu sonunda, geldiği zamanki kadrodan daha kötü bir kadroyla şampiyonlar ligi kulvarına götürdü bizi.

    dzemaili ve melo'yu gönderdi, bilal ve jem'i aldı. bruma ve telles'i gönderdi, kanatta önlü arkalı olcan ve yasin'i oynattı. bu söylediklerimin benzerlerini bursaspor'da da yaptı. medyayı yönetme ve taraftar ilişkili konusunda da bir hayli zayıf kaldı. en önemlisi de oyuncu - teknik direktör ilişkisinde ağırlığı oyuncuya teslim ederek, kronikleşen oyuncuya dayalı düzenin en üst noktaya çıkmasını sağlamıştır.

    igor tudor'a en çok destek olma sebebim ise oyuncuya bağımlı olmaması ve olumsuz şartlarda bile şikayet etmeden, aklındakileri uygulamaya devam etmeye çalışması. oyuncuya dayalı düzeni yıkıp, antrenmanda sıkı çalıp, sahada takım olabilmeyi başardıktan sonra zaten başarının da gelebileceğine inanıyorum.

    hamza hamzaoğlu, oyuncuların suyuna giderek başarılı oldu, riekerink keza bu şekilde bir şeyler kazandı. tudor ise, daha sancılı bir yoldan gidiyor ama olursa daha kalıcı başarı yakalayacağı kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın