resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8771
    hazır yabancı oyuncu yerine hazır olmasa bile yerli oyuncu tercih ettiğini açıklayan sözüm ona teknik direktördür. bu ırkçılıktır. ırkçılık illa kendi ırkından olmayanları yakmak gaz odasına atmak demek değildir. sen adamın ekmeğiyle sırf milliyeti yüzünden oynuyorsan ırkçısın bu kadar basit. bunu din üzerinden yapıyorsan ümmetçisin. her ne sebeple olursa olsun senin bu seçimlerin galatasaray'ın başarısına engel olacak derecedeyse eğer: hainsin. bu bu kadar basit. hayır ırkçı değildir diyerek olayı kapatamazsınız.

    bruma'yı göndermesinin sebebi tamamen umut gibi evlatlarına yer açılsın, evlatları da maç başı paralarını alsındı. kimseyi salak yerine koymanın anlamı yok.

    jpk transferi için de yöneticiler araştırılsın denmiş. he ben araştırdım. yurdeşen karahasan jpk kemik gibi demiş. levent nazifoğlu gibi her transfere kefil atlangoç bir sözüm ona hocaydı. bedelini ödeye dursun.

    kin kusuluyormuş öfke kusuluyormuş. az kusuluyor! (bkz: h a i n h a i n o ğ l u) (bazı orta yolcu görünen paragraf paragraf yazarak milletin doğrusunu sulandırıp kendi yanlışlarını empoze etmeye çalışan ergenler sevmiyormuş hain hainoğlu dememi, yıkıldım.) amrabat'ı gönder bruma'yı kirala takımı kanatsız bırak, melo'nun gönderilmesini haydi diyelim bu göndermedi (ki bal gibi bu çete maşası gönderdi), adamın gidişini içinden hallet, şampiyonlar ligine önliberoda balta'yla çık. sonra neymiş efendim hain demeyin, kin kusmayın, öfke kusmayın. her dakka analiz kasmaya gerek yok. galatasaray düşmanıdır ötesi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın