• 278
    yavaş yavaş veda etmeye başladığımız, malesef hedefe ulaşamamış olsak da bana kalırsa kötü de bir tad bırakmadığımız avrupa basketbolunun en büyük organizasyonu. her zaman da öyle kalacak, fiba şampiyonlar ligi bunun yerini alacak diye komik hayaller kurulmasın. kombine sahibi bir basketbolsever olarak bana bu sezon çok güzel keyifler yaşattı euroleague.

    bir miktar güzel haberden konuşmak gerekirse, turnuva formatında genişleme bekleniyor. şöyle ki, 2018-2019 sezonundan itibaren 18 takım, orta vadede ise 20 takımlı bir lig oluşturulmak isteniyor. jordi bertomeu'nun açıklaması euroleague pazarını genişletmek yönünde. orta vadeyi beklememeliyiz kesinlikle. bu sezon salonumuzu yapıp, 2018-2019 sezonunda tekrar ve bu sefer kalıcı olarak euroleague'de yer alıyor olmalıyız.

    bunun için de en büyük rol yönetime ve galatasaray'ın yapacağı pr çalışmalarına düşüyor. bana kalırsa çok da kötü bir izlenim bırakmadık bu sene. olympiakos, barcelona, real madrid gibi takımları yenmeyi başardık. gerekirse önümüzdeki sezon, ki eurocup oynayacağımız söyleniyor, bu sezondan itibaren euroleague yönetimi ile irtibat halinde olup o ekstradan gelecek 2 sandalyeden 1 tanesini kesinlikle almamız lazım. doğuş'un fenerbahçe'ye destek vereceği belli olduğundan darüşşafaka da elimine olduğu için bence bu bir hayal değil. özellikle de sponsorunun turkish airlines olduğu bir ligde. turkish airlines da gerekirse baskıya alınmalı ve bu iş bir şekilde halledilmeli, yeni salonumuz euroleague ile şenlenmeli.

    ama tüm bu saydıklarım yönetimin aklına gelir mi, gelse de önemser mi, önemsese de uygular mı emin değilim dostlar. fenerbahçe'nin fırtına gibi estiği lige ağzımız sulana sulana uzaktan bakmak galatasaray taraftarına yetmemeli ve bu konuda baskı unsuru olmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın