resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 881
    hiç kusura bakmayın ama ntvspor'da katıldığı programda sneijder'e dil uzattığı için bu kadar gömülüyor.

    adama korkup aday olmadı dersin, vizyonunu beğenmiyorum dersin, futbol aklıyla başarılı olamayız dersin, anca konuşuyor icraat yok dersin hepsini anlarım ama dursun ile aynı hatta daha beteri demek yanlıştır kardeşim.

    katıldığı programda çok önemli şeyler söyleyip galatasaray'ın yapısal sorunlarına dikkat çekmiştir.

    bir kere 2000'lerin başından bu yana birileri kulüp logolu ürün alın türküsü tutturdu gidiyor. az mı 1 milyon forma kampanyaları düzenlendi. sonuç ne oldu? koca bir hiç. anca adidas'a, nike'a para kazandırdık. ilk kez bu adam forma sattığımız halde zarar ettiğimizi söyledi diğer başkanların yahut adayların aksine. yahu 70 trilyonluk forma satan bir şirket nasıl zarar açıklar? ya hırsızlık var yahut gereksiz sayıda çalışan. bugüne kadar hangi aday bunu düzeltmekten bahsetti? anca daha çok tüketin, adidas'ı, nike'ı kara geçirin dedi.

    yine spor salonu yapmanın büyük bir yük olacağını söyledi ki sonuna kadar katılıyorum. bizim maalesef bir ülker, bir doğuş ne bileyim bir koç'umuz yok. bizde anca yiyiciler var. salonun dış cephesini bir liseci alır, koltuk ihalesini bir diğeri, skorboard bilmem ne derken piyasanın 5-6 misline kulübe çakıp ceplerini doldururlar ondan sonra 10 trilyona yapılması planlanan inşaat aynı otelde olduğu gibi para yer durur. son derece doğru bir noktaya parmak bastı öztürk.

    bunun dışında amatör branşlar denen bir karadelik var ki en önemli sorunumuz. içerde bulunmuş biri olarak söylüyorum her şubede abuk subuk pozisyonlar yaratılıp lisecilerin bir yakını işe alınıyor. şube müdürü, şube yardımcısı, şube menajeri gibi pozisyonlar var. yahu şube kaptanı diye kurum var lan. şube kaptanı diyorum. maaşı desen en az 20-25 bin liradır. ne boka yarıyorlar dersen anca hocaların arkasından iş çevirip, kupa alınınca kendi fotoğrafını montajla seramoni fotoğrafına ekletiyorlar. bu harcamaları kısmak yerine daha hentbol şubesi açmayı planlayıp birilerini zengin etmek isteyen başkanlar size makul geliyorsa bilemem.

    son olarak kulübün kimsenin babasının malı olmadığını da belirtti. lisecilerle arasının pek iyi olduğunu sanmıyorum.

    kısacası hiç konuşulmayan şu yapısal problemleri tartışmaya açması bile olumludur bana göre. ama ilk başta dediğim gibi bu gelsin hemen ertesi gün başkan olsun anlamına gelmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın