resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1140
    riekerink'i gömenler kendisinde büyük ışık görüyor nedense. liderin 5 puan gerisindeki takımı alıp 15 puan gerisine düşürdü. ki iki haftadır da son dakika golüyle kazanıyor, ona rağmen. e çekirge hep zıplamıyor. takım sakatlar ordusu. takım iyi çalışmamış diyor. biliyoruz çalışmamış, ama sezonun bitmesine 10-15 hafta kalmışken bunu bilerek takımı ağır idman temposuna sokmak nasıl bir zeka ürünüdür? elinde sakat olmayan stoper kalmadığı halde üçlü oynamayı bilmeyen takıma üçlü oynatmaya kalkmak nasıl bir taktik dehadır? akıllı adam yarıştaki takımla bu kadar oynamaz. yapacağın değişiklikler varsa da seneye yaz kampında başlarsın yahu. conte hayranlığın yüzünden, dünyada şu sistemi doğru düzgün uygulayabilen 2-3 takım varken kafadan bu sistemi takıma oturtmaya çalışmak nedir? lig devam ediyor alooo!

    bi de girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik demiş trabzon maçından sonra. hangi pozisyonlar hoca? 80 küsür de sinan'ın kaçırdığı bir pozisyon dışında ben pozisyon göremedim. 65. dakikadaki kırmızı karta kadar "ulan trabzon inşallah 4-5e yürümez de bir rezillik çıkmaz" diye dua ediyorduk ekran başında. sen hangi pozisyonlardan bahsediyorsun?

    öyle 3-4 maçta hoca gömmek hiç adetim değildir. ama biliyorum ki bu adam olmayacak. hattan üçlüde inat ederse ki inat bi tipe benziyor, takımı daha da dibe çekecek. defans oyunu ruhumuzu emecek ve sırf "çok koşuyor" diye tolga gibi tipleri başımızın tacı yapıp, sneijder gibi skor değiştirecek adamları 2 farkla yenik olduğu maçta bile oynatmayacak. birlikte göreceğiz.

    ha gitsin mi? gitmesin tabi ki. dursun büyükbaşı kulübün başındayken simeone gelse nolur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın