resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1139
    kendisine bosuna yukenilen teknik adam.

    bin kere tekrarlandi ama yine tekrarlamak gerkiyor demek ki. galatasaray'in an itibariyle kadrosu cop. bildigin cop. serbest biraksan turkiyede dahi talibi cikmayacak en az 10 topcu var ilk 18'de. yoksa galatasaray 3-4-3 ile de sampiyon olur 4-4-2 ile de. sorun gercekten bu degil. iki senedir bu kacinci teknik direktor oldu. hammade bu iste, yapilabilecekler sinirli.

    galatasaray degisim surecine girecekse, bunun kendisiyle olmasi taraftariyim. bu seneden hicbir beklentim kalmadi bjk macindan sonra. iddiasi olan takim o macta canini disine takar galip gelirdi, galatasaray'iz biz, mucadele edince turkiye liginde icerde disarda yenemeyecegimiz takim olmamali. ben bunun bilincinde olan oyuncu-yonetim-teknik ekip'le yola devam edilmesi taraftariyim.

    tudor bana bu hissiyati veriyor. bu sene olmayacak ama gelecek seneden itibaren ilk haftadan baslayarak ilk ikiden bir sira dahi geriye dusmeyecek bir takim yaratabileceksek bu tudor'la olabilir gibi geliyor bana.

    ek: bunu yazdiktan aylar sonra temmuz 2017'de sneijder gidince kendisi hakkinda olumsuz manada yardirdigim bir entrim vardi. g.t etti sagolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın