resim
Emre Akbaba
Takım:Adana Demirspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 30
    beşiktaşla iç sahada oynadığı maçta "yenildik ama ezilmedik" diye sevinenleri, üçüncülük yarışından heyecan duyanları, "çok koşan takımımız var bu gidişle bir kaç seneye yine şampiyonluğa oynarız" diyenleri heyecanlandıran transfer haberine konu olmuş adamdır.

    ahmet, serdar, eren, tolga gibi transferler öncesi ağlayan benim gibi taraftarlara da hep aynı argümanla karşı çıkmışlardı. "izledin mi mi kardeşim?" gelince onu da izleriz kardeşim, o da saçımızda kalan iki tel saçı yoldurur bize.

    bi de bu dursuncular hep mi aynı ya. "juan mata'yı mı alalım"mış. forvet transferi diye ağladığımız sezon başında da sürekli "ibrahimovic'i biz de isteriz de nasıl alalım" yapıyorlardı.ulan aranız yok mu sizin? ya kompany, ya ahmet çalık mıdır seçeneğimiz. şöyle eli ayağı düzgün kaliteli, bir orta saha deyince mata mı geliyor bi aklına? çok uzağa bakma ya, bak beşiktaş'a talisca denen adamı kaça mal etmiş, şampiyonluğun mimarı jose sosa denen adam nereden ne kadara alınmış. lan az kafanızı kaldırın çıkın şu türkiye liginden ya?

    "avrupa fatihi"nin düştüğü hale bak. 90'lar fenerbahçe'si gibi olduk yemin ederim. anadolu'da kafasını kaldıran ne kadar topçu varsa peşine düşüyoruz. yakında gaziantep afrika'dan moşe, kuşe getirip bize kakalamaya başlar. burada da "yaauv potansiyeli yüksek hem ligi biliyor" falan yaparlar yine.

    sabır ya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın