resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10449
    biri istatistiklerini yazsa da bilsek yararlı mı zararlı mı. koşu mesafeleri nedir, pas. - kilit pas sayıları nedir, asist gol sayıları nedir, ikili mücadele sayısı ve başarı oranı nedir? bu alanlarda ligde kaçıncı sıradadır? ben de eskisi gibi faydalı olmadığını, o ölümcül ara paslarını veremediğini, bazen yanındaki adama bile düzgün pas atamadığını görüyorum ve maç başlıklarında yazıyorum ama hakikaten bu kadar kötü mü emin değilim. ücreti yüksek mi? hem de çok. ama onu sözleşme yapana söyleyeceksin. kaptanlık yapabilir mi? temsil noktasında kulübe yakışmayacak hareketini görmedin ( forma çıkartma mevzusu denebilir ama ben onu insanı karşılıyorum ki onu bile edepli yaptı bence) ama bir hagi, bir bülent gibi lider midir, takımı ateşler mi? o da hayır. bu da onun suçu değil, varsa öyle biri onu kaptan yaparsın olur biter. işleyen bir takımda, iyi sonuçlar da alınırsa kimse adını anmadan hatta iyi anarak iki sene daha işini yapar. hatırlayın pirandello ve hamza dönemini. takım biraz kıpırdanınca kritik gol ve asistlerle şampiyonluğa önemli katkı sağlamıştı. öncesinde yine yerin dibine sokuluyordu. ben sorunun kendinden ziyade takımın genelinde olduğunu düşünüyorum.
    3 yıl yaşanan şampiyonluk ve avrupa maceramızda, 4.yıldızdaki katkılarını bir kalemde silemem. sayesinde tribünde tv karşısında yaşadığım sayısız sevinçleri unutamam. geldiği günden beri yaptığı katkıları ile bu arada gelip giden, yattığı yerden para alan oyuncuları da düşününce 2 sene daha sahada elinde çekirdekle çitleyerek gezse de alacağı paraları hak eder sanırım.

    tanımla bitireyim; sadece gelişi ile başta fenere ve diğerlerine psikolojik üstünlük sağlatan, şimdilerde eski günleri aratan, benim için vefa turnusolu olan oyuncumuz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın