resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1193
    barış özbek'ten bile kötüdür. geldiği güne lanet olsun. bu adam beyinsiz, leş, yeteneksiz. kelime bulamıyorum tarif etmeye. adam en iyi gününde çok koşup top kapıyor. başka özelliği yoktur. birkaç maç bunu yaptı, o kadar.

    az önce maçın çoğunu izleyemediğimden özetini izledim yayıncı kuruluşun websitesinden, lütfen açıp bakın. spikerin dediğine göre 83.dakikada antalyaspor korner kullanıyor ve bu gerizekalı arka direkte topa bir kolunu havaya kaldırarak zıplıyor. bildiğin top yüksek diye kolunu kaldırıyor. smaç vuracak güya. allah'tan bu şekilde yükselmesine rağmen topa dokunamıyor, kendisini de geçen topa arka direkte antalyalı oyuncu çok rahat pozisyonda muslera'nın üzerine vuruyor. bunun açıklaması yok. gerçekten yok. bu adama karşı zaten doluyum ama artık tahammül edemiyorum. bu apayrı bir olay. son yıllarda yasin'den nefret ettim, sinan'dan nefret ettim, hala ediyorum ama bu adam kadar beyinsiz bir oyuncu görmedim. yanlış durmuşsun, geç kalmışsın, topa kafa vuramıyorsun, her neyse. gol yiyeceksek yiyelim bunun sonucunda. yine küfür ederiz sana ama kolunu kaldırarak o topa ne yapmayı düşünüyordun? kendinle yetinmeyip ailene de mi küfür etmemizi istiyorsun? o dakikada henüz bruma atılmamış, kendisinin de sarı kartı mevcut. hakem direkt bile atabilir elle oynasa ama en iyi ihtimalde ikinci sarıdan atılacak ve penaltı kararı çıkacak aleyhimize. yıllık 2 milyon euro veriyoruz buna. transferi için 4 milyon bir şey verdik. bu kazık varken kimse ahmet çalık'ı, serdar aziz'i ağzına almasın. biri şunu kulağından tutup almanya 6.ligine yollasın, haftalık 70 avro yevmiyeye oynasın.

    edit: beyinsiz ve gerizekalı kelimeleri hakaret değil, tespittir. bu tespite karşı çıkan varsa tartışabiliriz. bence tartışma konusu bile olmamalı.

    edit2: tartışmak isteyen olur diye caps aldım. bakıp bakıp küfür edebilirsiniz. http://i.hizliresim.com/vbLLRz.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın