resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 934
    kendisi hakkında yapılan haksız yorumları okudukça çok üzüldüğüm teknik direktör. neymiş? 3'lüden vazgeçmeliymiş. arkadaşlar, bu takım 3 yıldır 4'lü oynuyor, sanırım 7 teknik direktör değişti ve defans sorunlarına çare bulundu mu? hayır. 2 tane çok iyi stoperi olsa tudor 3'lü oynar mı? adam gerizekalı değil ya. 3 yıldır her maç 10 pozisyon veriyoruz ve bu adam paldır küldür geldiği bir takımda en azından kimsenin cesaret edemediği bir şey yapıp 3'lü oynatıyor. ve 3 maçtır rakiplerine pozisyon vermiyor. en azından bir şey deniyor yahu, geçen sene küme düşmeye oynayan chelsea'nin bu sene çok da oyuncusu değişmemişken premier lig'de 10 puan farkla lider olduğu dizilişle oynuyor. bir şey yapıyor ulan, tepki gösteriyor en azından.

    6 mart 2017 antalyaspor galatasaray maçında yediğimiz ilk gol chedjou hediyesi. ikincisi de carole oyunda yokken yaptığımız yerleşim hatasından kaynaklı bir gol. bir tek sanıyorum charles'ın muslera'yı geçip semih'in çizgiden çıkardığı top var, o da olacak o kadar yani. buna rağmen yine aynı maçtan ilk yarıda 15'inci dakikadan itibaren oynanan futbol gayet ümit verici. ikinci yarıda da sneijder olmamasına rağmen geliştirdiğimz birkaç güzel hazırlanmış pozisyon vardı. yani belli ki artık takım haftaiçi yan gelip yatmıyor, çalışıyor. öte yandan bu adam geldikten sonra şu sahada gösterilen mücadeleyi de mi görmüyoruz? bugün selçuk bile semih bile hata yapmalarına rağmen ölümüne mücadele etti. itin bir tarafına sokulan tolga son golün serbest vuruşunu hızlıca topu oyuna soktuğu için kazandırdı ve genel anlamda oyun olarak hiç fena değildi. birilerini eleştirmek artık alışkanlık haline gelmiş olabilir ama şu at gözlüklerini bir çıkarın. iyiyse iyi, kötüyse kötü diyelim yeter. bugün chedjou o laubaliliği yapmasa hatta golden önce 5'e 2 gittiğimiz hızlı hücumda bruma topu herhangi bir arkadaşına çıkarabilse maç 4 ya da 5 olacak şekilde ilerliyordu. ilk yarının sonunda yediğimiz gol hem bizi psikolojik olarak 'ulan yine mi kaybedeceğiz' bunalımına soktu. rakibe de soyunma odasına giderken büyük moral verdi. bunları es geçmeyin, bunlar futbolda bilmeyenlerin iplemediği ama çok önemli faktörler.

    ben alışkanlık haline gelmiş eleştiri değil, doğru eleştiriler getireceğim. ve bugün inanın bu takım maçı sonuna kadar kazanmayı hak etti. kulübedeki adam gibi teknik direktör bana büyük cesaret verdi, rakip kim olursa olsun dedirtti. siz de at gözlüklerinizi çıkarın, göreceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın