• 813
    futbol takımını ets tour kıvamında yöneten galatasaray spor kulübü yönetim kurulu üyesi.

    resmen erken rezervasyon fırsatları sunmaktadır. "erken rezervasyon yapana %66 indirim" mottosuyla hareket ediyor adam. pes ettim ben dostlar. bu kadar rezalet bir kulüp yönetimi görmedim. ets tour yerinde olsam açıklama videosunun sonuna reklam jeneriğini koyar el altından internete sızdırırım.

    dun gece yapmış olduğu açıklamalarda öyle bir nokta var ki ağzım açık kaldı. halâ ben mi yanlış anladım diye tekrar tekrar açıp okuyorum. yo ben doğru anlamışım. kendisi dünyadaki diğer takımların galatasaray'da görevlendirdiği bir isim heralde. galatasaray'ın çıkarlarını değil de diğer takımların çıkarlarını düşünerek hareket ettiğini alenen itiraf etmiştir.

    açıklama için buyrun:

    --- alıntı ---
    podolski'yi japonya'ya göre devre arasında vereceğiz. onlar bir devre santrforsuz oynayacakları için 1.5 milyon euro veririz dediler. pazarlıklarımızı yaptık ve 3 milyon euroya verdik. şu an versek daha fazla paraya verebilirdik.

    --- alıntı ---

    soruyorum sana sayın nazifoğlu; siz saçma sapan bir kararla yıllardır takımın gol yükünü çeken, son dönemi formsuz ama takımın en iyi forveti konumunda olan burak yılmazı devre arası sattığınızda talip olduğunuz iyi bir forvet oyuncusu için "şimdiden anlaşalım sezon sonu alın. yarım sezon forvetsiz kalacağınız için yarı fiyatına veriyoruz" diyen bir takım oldu mu? size ne japon takımının yarım sezon forvetsiz oynayacak olmasından? size mi düştü vissel kobenin hakkını savunmak? 3 milyona sattığınızı söylediğiniz oyuncunun resmi açıklamada 2.6 milyona satıldığı ifade edildi aradaki 400 bin € kimin cebine gidiyor?

    lütfen daha fazla asab bozmayınız. lütfen efendiliğimizi daha fazla sabote etmeden istifa edip gidiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın