resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 896
    ligin son çeyreğinde sistem oturtmaya çalışmak, antreman ağırlığının derecesini yukarı çekmeye çalışmak hangi durumlarda geçerli olabilir?

    lige tamamen havlu atmışsındır, avrupa kupalarına katılma şansın kalmamıştır işte o zaman bu olay mantıklı olabilir. elinde seneye kadronda tutacağın oyuncular vardır, oyunculara sistemi aşılamak için değerlendirebilirsin.

    şahsen ben, avrupa kupalarına katılmayı elzem olarak gören bir galatasaray taraftarı olarak avrupa kupalarına katılma şansı varken mevcut sezonu piç etme tarafında yer almam. avrupa'ya katılmayalım diyen galatasaray taraftara için tudor'un yapmakta olduğu şey mantıklı gelebilir. kendi tercihleri.

    şampiyonlar ligine katılım için şansımız gayet varken, şampiyonlar liginden gelecek para sayesinde yeni bir kadro yapılanmasına gidilecek şans varken tudor'un bu yaptığı bana çok saçma geliyor. seneye beşiktaş ve başakşehir'i şampiyonlar liginde izlerken biz de kendi kendimize, tudor geçen sezonun son çeyreğinde bizim topçuların pestilini ne güzel çıkartmıştı be! diyerek ego mastürbasyonu yaparız.

    avrupa'ya falan gitmeyelim, mevcut sezonu piç edelim, akabinde sponsorluk gelirlerimiz düşsün, şampiyonlar liginden gelecek para da piç olsun ama kadroyu da yenileyelim... böyle bir dünya yok arkadaşlar. finansal durumumuz belli. seneye adam gibi bir kadro kurmak istiyorsan lig ikinciliğine muhtaç durumdayız.

    bunun yolu da sezonun son bölümünde yumurtadan kuru fasülye-pilav yapmaya çalışmak yerine yumurtadan adam gibi bir yağda yumurta yapmaktan geçiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın