• 439
    sadece iki oyuncuyu, chedjou ve podolski'yi yönetmeyi becerebilselerdi, liderinin kiev'den 6 yediği bu ligde şimdi liderlik pozisyonunda olmaları işten değildi.

    bonservisine 6.7m euro ödenmiş, elimizde kafa toplarını alabilen tek stoper olan chedjou'yu sezon sonunda satmayı beceremedikleri gibi oynattırmadılar da. sonuç olarak adam sezon sonunda bedavaya gidecek. kendisini salıvermemesinin en önemli nedeni gitmeden önce piyasasını yükseltmek istemesi ve kendisine haksızlık yapıldığını göstermek istemesi.

    benzer şekilde elindeki kaliteli iki forvetin birincisinin menajerine yeni kulüp bulmasını söylemişsin, bir yandan da "kalması için mobbing uyguluyoruz ehe ehe" gibi saçma sapan beyanatlar vermişsin. bu adam alman milli takım oyuncusu olsa bile, normal sezonda leblebi gibi attığı pozisyonlardan birini, en önemli maçın en önemli anında işte öyle tribünlere gönderir. fezaya göndermediğine şükretsinler.

    rezilliklerini, beceriksizliklerini listelemeye kalksak burdan köye yol olur, ama şu yönetimde biraz işinin ehli insanlar olsaydı bu zor durumlardan kurtulmak mümkündü.

    varsın ünal aysal gibi işinin ehli, hak eden insanların yönetimde olması devlet gücünü elinde bulunduranlarla çatışmaya yol açıp kulübün batmasına sebep olsun. en azından onurumuzla (noblesse oblige diyerek) batalım, çünkü bugünkü yönetimle de değişen bir şey yok, yine batıyoruz. onurumuzla batalım, dibe vurup yeniden yükselmenin yolunu elbette buluruz. bugünkü yönetimdekilerin çoğu diplerde yaşamaya uyum sağlamış insanlar. bunların yönetimiyle galatasaray yükselemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın