• 436
    kendimce sözlüğe peotesto uyguluyor ve hiç entry yazmıyordum bir aydır. (bkz: #2118498)

    ama şunları yazmazsam gözüme uyku girmeyecek.

    ulan biz çocukluğundan beri galatasaray'dan büyük sevdası olmayan insanlarız. günü geldi kulüp battı tv'lerde para dilenen başkanlarımız oldu. günü geldim derbilerde fark yedik gecelerimiz zindan oldu. ufacık çocukken gittiğimiz ali sami yen'de maç çıkışında atkımı gasp etmişti bir kaç it uğursuz, çok bozulmuştum lan.

    ama vallaha da billaha da hayatımın hiç bir dönemimde bu adam ve yönetimine olduğu kadar sinirlendiğimi ve hırslandığımı hatırlamıyorum. lan galatasaray'ın parasını kime yediriyorsunuz, niye sokağa atıyorsunuz, siz kimin adamısınız?

    burda da kimse salağa yatmasın, yok podolski satılmasa elimizde kalcaktı da, yok ahmet çalık aslında taş gibi stoper de.. falan filan. ulan dursun özbek sizin gidip forma alıp, maç bileti alıp kulübe verdiğiniz paraları ya kendi ya da başkalarının cebine atıyor uyanın alooo. sattılar işte florya'yı da riva'yı da. şimdi ne bok yicez ? 10 sene önce hepiniz diyodunuz aabi en çok batsak da arazileri satar kral oluruz... ahahahaha nah oluruz, 3 kuruşa sattılar istanbul'un en değerli arazilerini, borçların faizine anca yetiyor.

    ben bi tane gariban vatandaşım, tek başıma hiç bir şey yapamam. ama topluca bir harekete geçilirse bu şerefsiz yönetime de diz çöktürebiliriz, hem de ultraslan'a rağmen! harekete geç büyük galatasaray taraftarı, yoksa 10 sene sonra maçlarınızı 3. liglerde oynayacaksınız! aynı büyük nothingham forest gibi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın