resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 864
    kendisinden ofansif ama sahaya güzel dağılan, kaymaları yerinde gerçekleştiren, hücum oyuncularıyla iyi savunma yapabileceğimiz bir 3-4-3 veya 3-5-2 dizilimi beklentim var. şöyle ki:
    hakan'sız üçlü stoper... selçuksuz, tek ön liberolu ve sneijder'li orta saha... sabri'siz bir kanat rotasyonu. artık kim olursa, fark etmez, bir forvet hattı...

    beklentim gerçekleşir mi, orasını bilmiyorum.

    böyle bir, üçlü defans hattı beklentisi neden oluştu, onu da pek kestirdiğim söylenemez. igor tudor deyince aklıma hemen üçlü defans hattı geliyor. algı çok acayip bi' şey.

    gelgelelim, oyuncu tercihlerine... bu konuda hocaya pek karışmak, sözünün üstüne söz söylemek istemesem, hocanın takdirine bırakmış olsam da, takımda artık görmekten gına gelen, takımımda görmek istemediğim adamların oynamasından bıktım. kimleri tercih etmesi gerektiğini söylemek yerine, kimleri tercih etmemesini dillendirmeyi tercih ederim. şimdilik kimlerin oynamamasını istediğime gelirsek, kesinlikle selçuk, herhalde sabri, ne kadar sevsem de artık teşekkür edilmesi gereken hantal hakan... bunların ardında da oyun stilini hiç sevmediğim yasin ve el bombası semih gelir. ama şu durumda bu iki isme nötr kalabiliyorum.

    bizim lige iki ön liberonun fazla olmasından sebep, hele de jong ve tolga gibi iki adamın çok fazla geleceğinden, sahada bu ikiliden sadece biri olmalı.
    gönlümden geçen 11 ise şöyle;

    ----------------muslera--------------
    ahmet -------- ched -------- semih
    ------de jong veya tolga ciğerci----
    linnes-----------------------carole veya rodrigues
    --------------sneijder-----------------
    poldi---------eren--------bruma-----

    bu oyuncu grubuna savunma yaptırsın yeter, golü buluruz sanki. belki de bulamayız, bu benim hüsnü kuruntumdur.

    yine de hocanın iki maçtaki oyuncu tercihlerini göz önüne alırsak, hocanın, linnes yerine yasin, eren yerine selçuk, ahmet yerine hakan tercihlerini yapacağı bir 3-5-2 görme olasılığı daha yüksek gibi.

    bu sezonun yani 2016/17 sezonunun geri kalanında, yeni heyecanım, hocanın bir sistem oturtup oturtamayacağı, artık illallah ettiğimiz oyuncular yallah deyip diyemeyeceğini/demeyeceğini görmek oldu. ama gerçekten hocanın, ya herro ya merrolu bir kadroyla sahaya çıkmasını ve takımdaki herkesin it gibi koşup koşmayacağını merakla bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın