resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 812
    dün ki maç özelinde * eleştirilmesi haksızlık olur. linnes'i kadroya almaması konusunda kızmıştım kendisine ama, genel anlamda sahaya sürdüğü 11 ve oynatmaya çalıştığı taktik çokta fazla eleştiriyi hak etmiyor.

    takım defansif anlamda bazı ışıklar verdi, ligin açık ara en iyi ve organize hücum eden rakibine karşı neredeyse pozisyon vermeden bitirdi. derseniz ki e zaten beşiktaş beraberliğe gelmiş, orada durmak lazım! kayseri'de - başakşehir'de beraberliğe gelmişti ama tonla pozisyona girdi yendi gitti.
    maç içinde ki en büyük sorun ofansif olarak çok kötü gününde olan oyuncularımız vardı.

    sneijder - podolski hiç gününde değildi, yasin - selçuk her zaman ki gibi vasat veya vasatın altı. bruma'dan başka hücum atraksiyonu gösteren oyuncu yoktu maalesef sahada. selçuk yerine tolga değilde josue girebilirdi diye düşündüm maç içerisinde ama her şey çok farklı mı olurdu eminde olamıyorum açıkçası. tolga - dejong birlikte oynadıkları halde beşiktaş ortasahası çok rahat top çevirdi.

    bu sene günahı ile sevabı ile bir şekilde bitecek, hedef ikincilik olmalı. önümüzde ki senenin şimdiden hazırlıkları hocanın talepleri doğrultusunda yapılırsa bu hoca değişikliğinin bir anlamı olur. gidecek isimler belirlenmeli, gelecek isimler ile görüşmeler yapılmalı.

    bu takımın her şeyden önemlisi tudor'un istediği ve onay verdiği bir yardımcı hoca'ya ihtiyacı var.
    orta yapabilen, pas oyununa yatkın bek oyuncularına ihtiyacı var. ortasahayı topla geçebilen ortasaha ve defans oyuncularına ihtiyacı var.
    chad'in yanına bir marko basa'ya ihtiyacı var. var oğlu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın