resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 809
    kendisine kızmıyorum çünkü maç boyu * doğruları bir şekilde yaptı takım. yapılan 3 hamlede yanlışlık vardı sadece. bunları da konuşmamız gerekirse;

    1- golden sonra garry hemen carole'ün yerine girmeliydi, yasin durmalıydı takımda diye düşünüyorum. bruma da daha ileride sneijder'e savunma anlamında preste ve poldiye hücumda katkı vermek için daha öne çekilmeliydi. carole çünkü hiç bir pozitif katkı vermedi, bana kalırsa sezon sonu 3s'in sonuna gönderilecekler listesine ilk yazacağım isim olur.
    2- selçuğun çıkması doğru ama tolga'nın girmesi yanlış. tolga yerine josue olsa daha ofansif anlamda etkili olabilirdik. bir pası tolga tutamadı mesela alabilse net pozisyon olurdu, josue alabilir miydi bilmiyorum tabii ki ama sanki hücum anlamında daha mantıklı olurdu.
    3- eren hamlesi de doğru. ancak sneijder bu maçta çıkmamalıydı. hiç bir şey yapmadı denilen sneijder bile bir ters pasla belki savunmayı alt üst edip gol getirebilirdi. 80'den sonra yüklenmeye başladığımız anlarda eren - poldi - sneijder ekibi daha güçlü olurdu hücum anlamında.

    tabii ki bu hamleleri daha bir kaç gün önce gelmiş bir teknik adamdan hemen beklemiyorum, beklemek de hata olur zaten. ama genel olarak gole kadar iyiydik, gol yine bariz rakip şansı bizim şanssızlığımız bir gol. nedense bize karşı çarpan toplar kaleyi bulurken bizim çarpan toplarımız dağa taşa gitmekte. golden sonra da aslında kötü değildik, bir reaksiyon verdik saha içerisinde ama öyle ama böyle. sonuç olarak gitti lig, geçmiş olsun. ama burada suçlu daha 2. maçına çıkan igor tudor değil, bu sezonun kadro planlamasını yapan yönetimin futbol aklıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın