resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 797
    27 şubat 2017 galatasaray beşiktaş maçında çıkardığı 11 eleştirilebilir olsa da neler düşündüğünü anlayabiliyorum. ama yaptığı değişiklikler tam anlamıyla faciaydı.

    öncelikle selçuk'un yerine tolga'nın girmesi büyük hataydı. selçuk'un bana göre tek alternatifi josue. hele de takımın gole ihtiyacı varken 3 stoperin önüne de jong ve tolga gibi top kullanamayan ve pas trafiğine giremeyen adamları tercih etmek skora razı olmaktı.

    ikinci yarıyı eren'in oyuna girmesini bekleyerek izledim ve bu değişiklik çok gecikti. eren'i beğenip beğenmemek ayrı bir mesele, ama özellikle ilk yarıda santrfor eksikliğimiz çok hissedildi. podolski geriye çok fazla geldi ve kanatlardan etkili geldiğimiz halde podolski geride kaldığından içeri atılan toplar kalenin önünden öylece geçip gitti. golü yiyip kanatlardan aynı açıkları bulamamaya başladığımızdan çok sonra eren oyuna girdi.

    eğer sneijder'in bir sakatlığı yoksa oyundan çıkması büyük hataydı. o dakikaya kadar en önemli pozisyonlarımızda sneijder vardı. şenol güneş'e galatasaray'da oyundan kim çıksın diye sorsak sneijder derdi. beşiktaş'ın en fazla önlem aldığı adamı oyundan çıkarmak diğer oyuncuların da top kullanmasını zorlaştırdı. o dakikadan sonra da bruma'dan başka bir şeyler yaratabilen kimse kalmadı.

    ayrıca kendisinin maça beşiktaş'ı yenersek şampiyonluk şansımız artar diyerek değil, beşiktaş'tan puan alırsak üçüncü olup avrupa ligi'ne katılma şansımız artar diyerek çıktığı kanısındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın