resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 796
    taraftar çıldırdı istifa istiyor hemen istifa etsin senden de bir yol olmayacağı belli oldu tudor efendi! bir ara sık sık einstein lafı paylaşılıyordu aynı hatayı tekrarlamakla ilgili bir laftı tam hatırlamıyorum. beşiktaşı yensek şampiyon olacağımıza gerçekten inananlara mı güleyim yoksa riekerink'le en başında şampiyon olacağımıza inananlara mı bilemedim.

    tudor'un 2 haftalık süreçte takımı at gibi koşturamayacağı ve beşiktaş maçını alsak bile zor fikstürle şampiyon olamayacağımız ayan beyan ortadaydı. riekerink gitsin tudor gelsin diye isteyen hatırı sayılır sayıda taraftar vardı şimdi tudor'da istenmiyor. bazılarının hızına yetişmek cidden imkansız. birilerini kadro dışı bırakıp birilerini bırakamadığı için eleştiriliyor. eleştiriler haklı veya haksız farketmez. senin yönetimin, kulübün zaten bir hoca aramıyor ki aysal döneminde de böyleydi şimdi de böyle. oyuncuları ben alırım sen oynatırsın, idare edersin zihniyetiyle yapılan işler hepsi.

    hoca değil idareci aranıyor. çünkü parasını zamanında ödeyemediğin oyuncular üzerinde disiplin sağlayamazsın. bulduğun hoca ancak baba-oğul, abi-kardeş ilişkileriyle oyuncuları idare ederek türkiye liginde başarı sağlayabilir. devir değişti yerlisi de yabancısı da artık para almadan oynamaz oynarsa da bu kadar oynar işte. galatasaray'ın da şu anda türkiye'de diğer büyük kulüplerin de bir futbolcuya 1-1.5 milyon dolar/euro üzerinde bir para vermeye gücü yetmez. hele ki avrupa'da yani şampiyonlar liginde oynamıyorsan.

    disiplin isteniyorsa, teknik direktörün takım üzerinde bir etkisi olsun isteniyorsa taraftar da yönetim de 1.5 milyon euro üzerinde para alan tüm oyunculardan vazgeçecek. tudor veya başka bir hoca kim olursa artık transferleri gelen hoca yapacak ve en az 2 yıl bu hocaya sabredilecek. teknik direktörle futbolcular arasında, yönetim arasında bu işlerde kaşarlanmış abdürrahim albayrak tipinde adamları da işin başına getireceksin.

    ne ilk kaçan şampiyonluk ne de son arada rakipler de kazanacak ki rekabetin tadı olsun. 20 kere şampiyon olmuşuz, yine oluruz biz ölür gideriz galatasaray şampiyon olmaya devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın