resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1150
    iki maç sonra sene başındaki gibi oynarsa övecekler tarafından yerin dibine geçirilmiş yine. bugün maçı* izleyemedim, ancak ne kadar kötü oynadıysa oynasın tolga'dan yanlış şeyler beklendiği için bu kadar eleştiriliyor.

    açın bir liverpool maçı izleyin, emre can nasıl oynuyorsa tolga'nın bizde oynayacağı da odur. sene başında çok dilendiğimiz lucas varken emre can klopp'un as oyuncusu, bu sene liverpool'un hangi maçına denk geldiysem ilk onbirdeydi. halbuki çok mu iyi pasör, çok mu teknik, dribbling'i mi çok iyi? hiç biri. ama zaten görevi de bunları yapmak değil. tolga sistemi belli olan, bekleri çıkan, defans oyuncuları normal seviyede pas atabilen bir takımda oldukça başarılı olabilecek bir sistem oyuncusu. koşar, top kapar, hava topu alır, aldığı topları da en yakınındaki oyuncuya çabuk verir. daha fazlasını beklemeyin lütfen.

    yıllık aldığı paraya gelince, zaten 24-25 yaşında bir futbolcu 3 milyon euro bonservisle alınırken kendisine yıllık 2 milyon euro verilmesi idealin çok dışında bir durum. ancak futbolcular kendilerine boşuna menajer tutmuyorlar, bu menajerler de akıllı adamlar. sen sabri'ye, selçuk'a o kadar para verirken tolga'nın menajerini de yıllık 1 milyon euro'ya ikna edemiyorsun maalesef. o yüzden önce sabri, selçuk gibi katkı/maaş oranı çok düşük olan oyunculardan kurtulup, sonra da bu yıllık ücretler konusunda bir reform gerçekleştirmemiz şart, eğer sürdürülebilir bir finansal durum istiyorsak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın