resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 786
    kredisini bitirmistir maalesef. yanlis anlamayin bendeki degil skor taraftari nezdinde. daha once yazmistim kendisi sezon sonu gelmeliydi ve takimini kurup oyle karsimiza cikmaliydi. ama biz yuz kere yaptigimiz seyi bir kere daha yaptik ve adami takimindan koparip getirdik. ne oldu peki? sapkadan tavsan cikarmaya calisti kendini kanitlamak icin ama bu kadroyla bu kadar oluyor iste.

    ben kendisinin iyi bir td olacagina inanmak istiyorum, o emareler mevcut ancak bu kadronun kotu olmasina kendisinin hatalari da eklenince sifiri tuketmis olduk hep beraber.

    keske sezon sonu getirilseydi. keske bu kadro bu sorumluluk bu adama sezon sonu teslim edilseydi. eminim cok daha iyi bir durumla en azindan bu kadar karamsar ve kotu bir durumla karsilasmamis olurduk. saglik olsun. benim nezdinde kendisi gelecek sezon notunu alacak. bu sene zaten gitmisti degerli renktaslar.

    bir cumle de tudor a: simdiden selcuk, sabri, semih, chedjou, cavanda, cenk, eray,balta vs siz bir takim olusturmaya bak. bu adamlardan sana hayir gelmez. hem kendini hem de bizi kurtar hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın