resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 1970
    etki-tepki prensibinin ne derece onemli oldugunu gosteren, bizzat yasayan oyuncu.

    simdi soyle dusunun, bir is yapiyorsunuz, aksiyonu gerceklestirip bir sonuc elde ediyorsunuz. mantik olarak; sonuc muspetse sevinirsiniz, menfi ise uzulursunuz. bu adam ne yapiyor, muspet sonuclarda seviniyor. belki ilk kez basarmis gibi seviniyor. eger ki, artik adam otomatige baglasa, attim hadi bitti, sevinmeme gerek yok zaten ayni golu 3 ay once atmistim dese, bir yerden sonra motivasyon kaybina sebep olur.

    nereden biliyorsun adam ust duzey kalmayi belki de boyle basariyor. sanki ilk maciymis, ilk goluymus gibi heyecan duyarak kendini motive ediyor.

    kisilerin ic dinamiklerini bilmeden, kisilerin olaylara ne tepki verdigini elestiren, sahsen tanimayip bir hareketle ya da birden cok hareketle gomen insanlarin varligi beni derin dusuncelere gark ettiriyor. hele bir de bu insanlar renktasimsa yerin dibine giriyorum.

    not: cristiano ronaldo'yu zerre sevmem. zira populer kulture ait bir ogedir. sahis degil ogedir benim icin. messi'ci de degilim. komple populer kultur ogelerine karsiyim. ama got varsa ortada ona da got derim. ne demisler, sezarin hakki sezara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın