resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 677
    galatasaray teknik direktörü ben olsaydım, yani igor tudor'un yerinde olsaydım ne yapardım.

    1-bugünkü beşiktaş maçına gereğinden fazla anlam yüklemez, futbolcuları gereğinden fazla germezdim.

    2-ilk hedef olarak beşiktaş maçı olmak üzere, 13 haftalık, bir yıllık, üç yıllık ve beş yıllık planlar yapardım. bu kadar görevde kalır mıyım kalmaz mıyım diye düşünmeden bu planlamaları yapardım.

    3-beşiktaş maçını, ikinci yarıda koparmayı planlardım.

    4-takım içindeki profesyonel görüntülü amatör futbolcuları (sabri-semih-selçuk) sene sonu postalamanın planlarını yapardım.

    5-takıma 1.87 boyunda çabuk ve ayağı düzgün bir stoper, iyi bir ön libero, (topla dripling yapıp adam eksiltebilen ve pas yapabilen) iyi bir sağbek ve iyi bir santrafor arayışlarına başlar, gelecek sezon en az dört en çok beş ilk onbir oyuncusu alır gelecek sezona fırtına gibi girmeyi düşünürdüm. alınacak futbolcuların yaş-maliyet-verimlilik planlamasını da şimdiden yönetimle konuşur kararlaştırırdım.

    6-hücum futbolu, pres futbolu, hızlı ve isabetli paslaşma ve 120 km üzeri koşu mesafesi gibi hedefler için futbolcuları zorlar, dayanma kapasitesi olmayan futbolcuları elerdim.

    7-ilk iki yıl için türkiye ligini, üçüncü yıldan itibaren avrupa liglerini hedefler ona göre takım kurardım. yönetimi de buna zorlardım.

    kısacası igor tudor fark yaratmak istiyorsa benim gibi düşünmeli, en azından bugünden itibaren benim gibi düşünmeye başlamalı.

    (bkz: 27 şbt 2017 galatasaray bjk maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın