• 26
    olaganustu basari elde etmis kisi kurum vb diyor tdk.

    futbolda da boyle kullanilsa da galatasaray gelenegi ozelinde karakter, sadakat buyuk bir oneme sahip.

    hayat ise kisinin ne oldugunu, nasil bir insan oldugunu anlama yeri. insan ne kadar uzun sure burada kaliyorsa o kadar cok sinava tabi tutuluyor ve ideallikten uzaklasma ihtimali o kadar cok artiyor.

    peygamberler haric efsanevi diyebilecegimiz belli bir yasa gelmis ve efsane olarak kalabilmis kisi sayisi az. oldugunde saygin diye bildigimiz bilim adamlarinin bile onun bunun icatlarina konduklarini (dogru/yanlis) okuyoruz.

    garip olacak ama genc yasta olmek ise bu konuda bir avantaj. allah sevdigi kulu yanina alirmis ya, hani hikmetinden sual olunmaz ama demek rahmetli oyle guzel vermis ki sinavi artik daha fazla sinava tutmak zulme girer direkt cennete alalim demis gibi dusunurum hep. yukarida hikmet yerine himmet yazmisim aman diyim sikinti.

    mesela terim ya da hakan sukur -allah gecinden versin- 10 sene once hakkin rahmetine kavusmus olsalar bu sinavlara hic tabi tutulmayacaklardi. metin oktay'da oldugu gibi tum camia ve tum futbol kamuoyu tarafindan efsane olarak degerlendirelecek bizler ise uzuntuden geberecektik. ha yine uzuntuden gebeririz o ayri.

    terim ve hakan ikilisinden ise en cok hakan'a uzuluyorum. eski maclardaki attigi goller gozumun onune geliyor, kirik ayak parmagi, kirik burun kirik el parmagi ile cikip mucadele edisi aklima geliyor, isvicreli kubilayi, adrian knup'u hatta o saffeti bile presine ortak edisi aklima geliyor. insan uzuluyor. 20 sene legal adam 3 senedir illegal. magdur edebiyati yapmak istemiyorum lakin adamin cocuklugunda beynini yikamislar iste. 18 19 yasinda adam ne dersen ona inanir.

    neyse ya cok da sey yapmamak lazim. baglayamadim idare edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın