• 8
    4 yildir kullandigim, kendi coil'lerimden tut, kendi urettigim likitime ve modlarima kadar genis bir koleksiyona sahibim. hakkinda bilmedigim hicbir hedesi olmayan elektronik nikotin transformatöru.

    "dusuk nikotinli alacam cuvaradan gurtulacam" saniyorsaniz yaniliyorsunuz. normal sigaradan kurtulursunuz ama bu sefer de bu boka bulasirsiniz. öyle tatlidir, keyiflidir ve eglencelidir ki sizin gibi vaping yapan birini görunce kendinizi özel hissedersiniz.

    sikinti su, o nikotini zamanla azaltma isi dogru. ama o durum sifira asla inmez. nikotini dusurdukce chain-vaping oraniniz artacak. surekli elinizde gezecek ve agzinizdan dusmeyecek. buyrun deneyin.

    peki bunun ne zarari var diyecek olursan az mantikli dusunun. akcigerleriniz solunum icin yapilmis. chain-vaping'e basladiginizda aldiginiz her 8-10 nefesten biri bu gliserin olacak. özellikle yuksek vg kullaniyorsaniz daha da sik vaping yapacaksiniz.

    bunu 2-3 yil boyunca surekli yaptiginizi dusunun? bir sure sonra nikotin zehirlenmesi belirtileri, kalpte yetersiz oksijenden kaynakli yer yer carpinti ve palpitasyonlar olacak. elde ve ayakta karincalanmalar baslayacak. buyrun deneyin 3 yil sonra tekrar göruselim.

    bu durumda ne yapmaniz lazim? bu ise yeni basliyorsaniz, sigara pisliginden kurtulup en azindan sigaradan kat kat daha saglikli likitler sayesinde nikotin bagimliliginizi hafifletmek istiyorsaniz esigara bunun icin idealdir. dusuk nikotin kullanmayin. 12mg'nin altina inmeyin. ne kadar dusuk nikotin olursa o kadar fazla likit harcarsiniz. gunluk 12mg'dan 2-3 ml maksimum gunluk likit cigerlerinizi skibb birakmadan, kanda oksijen seviyenizi dusurmeden ihtiyacinizi görecektir.

    bu isi benim gibi hobi haline getirmeyin. merdivenalti markalar kullanmayin. korumasiz mod'lardan uzak durun. özellikle cin'den malzeme getiren fasttech gibi sitelerden yuklu mal ceken adamlarin urunleri sahtedir. turkiye bu iste yeni oldugu icin 10 urunden 8'i sahte. birebir kopya urunler. mumkunse yurtdisinda yasayan bir tanidiginiza getirtin. gercek urunlerin uzerinde seri numarasini kaziyip, sitelerinden orijinal olup olmadigini kontrol edebilirsiniz. garanti bir yöntem degil ama hic yoktan iyidir.

    bokunu cikarmadan kullanildiginda sizi sigaradan kurtaracaktir. ama birinden kurtulayim derken digerine baglanmayin benim gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın