• 169
    virginia raggi'nin yaptığı açıklamaya göre sonunda roma belediyesi yeni statlarının inşası için onay vermiş. mevzu yılan hikayesine döndükten ve belediye meclisi projeyi defalarca reddettikten sonra kulübün sahibi pallotta'nın dün yaptığı "onay çıkmazsa kulübü sataram ha!" çıkışı işe yaramış belli ki. tabii belediyenin stadın çevresine yapılacak bazı kompleksleri tıraşlama isteğini de kabul etmek zorunda kalmışlar. halbuki pallotta'nın kulübe olukla para akıtabilecek çok deli planları vardı ama kısfmet değilmiş. yeni stadın kapasitesinin 52.000 olması bekleniyor ki ideal. böylelikle takım sonunda dolu tribünlere karşı oynayabilir. ayrıca italya'da kendi stadına sahip 4. takım (juve, udinese, sassuolo) olacaklar. bir de totti'nin sırf bu statta bir kez olsun top tepebilmek için emekliliğini bir sene daha öteleyebileceği söyleniyor*.

    bu arada virginia raggi kimdir derseniz, zat-ı şahaneleri roma belediye başkanı oluyor: https://i.hizliresim.com/DPkWb1.jpg

    bizim başkent belediye başkanı da şu: https://i.hizliresim.com/7q8WGv.jpg

    https://i.hizliresim.com/ALY8jp.gif

    edit: totti'nin emekliliğini erteleyebileceği söyleniyor dedik de stadyumun bitmesinin 3 seneyi bulabileceği söyleniyor. emeklilik erteleme muhabbetinin aslı astarı yok yani.

    edit 2: huaydoaa... inşaat en iyi ihtimalle 2018'de başlayacakmış. totti'ye değil de oğluna nasip olur belki orada top tepmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın