resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10331
    selçuk inan iyi bir 8 numara olabilir ortasahasını gerçekten sıkı tutup alan markajı yapan takımlarda.mesela arsenal'da galatasaray'da olduğu kadar kötü gözükmez selçuk.ben selçuğu cidden hiç mi hiç beğenmiyorum.takımda hala olması da saçma ancak acımasızca eleştiri yapmak yerine selçuğun niye bu kadar kötü olduğunu incelemek gerekli.selçuk inan galatasaray'ın 8 numarası, galatasaray futbol takımı olmak yerine american football team gibi gözüküyor.çünkü savunma ve hücüm takımlarından oluşan bir takım hüviyetinde yani bu ne demek onu açıklayayım.

    de jong dahil yarım bir selçuk'la 6.5 kişi defans yapan 5.5 kişi hücüm yapan bir takım.takımın en büyük eksiği kompakt olmaması iki yönlü oyunculardan kurulu olmaması. yasin açık konuşalım savunmada en gayretli hücümcumuz.bruma hücümda var savunmada yok.wesley gölge markajı hariç savunmada yok.podolski savunmada hiç yok.bu ne demek ki şimdi diyebilirsiniz.savunma hücümdan başlar diye klasik bir tabir var. galatasaray takımının savunması 3.bölgede başlıyor bu tabirin aksine. o yüzden kolay dağılıyoruz o yüzden kolay pozisyon yiyip kimi zaman sadece kendi sahamızda top çeviriyoruz.

    selçuk ne zaman parladı ona da bakmamız lazım.orta saha özellikli hücumculardan kurulu bir takım olan emre selçuk,melo,elmander,baros,engin baytar takımında selçuk inanılmaz derece de parlıyordu hatırlarsanız. çünkü bu takım kompakt bir takımdı.bence galatasaray'ın şuanki sorunu selçuktan çok tek tek ele alındığında kaliteli oyunculardan kurulu ancak bir araya topladığınızda kalitesiz bir yumağa dönüşen bir takım olmasında. istediğiniz oyuncuyu getirin.bu takıma tek başına yerleştirin.bu takımın hücum beşlisi birbiriyle uyumlu hale getirilmeden yeni eklenen oyuncuda sisteme uyup etkisini kaybedecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın