• 27614
    "derbide tribünlerimizin dolacağını düşünüyorum. taraftarlarımız 90. dakikaya kadar bizi desteklesin. takımımız bu desteği hak ediyor. (gbkz: süper lig'in, türkiye kupası'nın en fazla şampiyon olan takımıyız. yurt içinde ve yurt dışında başarılarımız ortada. taraftarlarımız takıma biraz daha kredi açsın)."

    "tudor'la birlikte hem agresiflik hem de güzel bir enerji geldi. çok enerjik bir takım olduk. daha organize bir görüntü çiziyoruz. idmanlar da oldukça disiplinli geçiyor. şu anda hava gayet güzel."

    "bruma'nın kendisinin meydana getirdiği bir olaydı bu. bruma genç bir oyuncu ve böyle hatalar yapabilir. bruma'yı kazanacağız. takımımızın önemli isimlerinden biri."

    "her hoca takımda alternatifinin fazla olmasını ister. biz de bu durumdan memnunuz." (tolga, sinan ve koray'in dönmesi üzerine)

    levent nazifoğlu

    özellikle koyu renkli bölümün özetini yapayım, " kısa vadede takımdan bir bok olmayacak farkındayız, geçmiş dönemde başka yönetimlerin kazandığı başarılardan nemalanmak istiyoruz, bu sebeple siz biraz daha geçmişle tatmin olun, rakipler arayı kapatana kadar da bize süre verin. "

    sizin krediniz falan kalmadı sayın levent nazifoğlu. siz önce kefilliğinizin kefaretini ödeyin!

    ya şu adama nasıl da tav olmuştuk sene başında, açık sözlü, dobra falan diye. aklıma geldikçe kendimi kesesim geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın